CX-5 en CX-3: Japanse SUV met nieuwe packs aanpassen

Mazda CX-3 en CX-5, die nu meer aanpasbaarMazda CX-3 en CX-5, die nu meer aanpasbaarMazda CX-3 en CX-5, die nu meer aanpasbaarMazda CX-3 en CX-5, die nu meer aanpasbaar

Een SUV is veel meer dan een SUV is iets wat we hebben geleerd als zodanig voertuigen zijn op de markt gebracht. vandaag de dag, zeldzaam is dat deze auto's te kopen voor hun off-road capaciteiten, dus het is niet ongewoon merken hebben gericht hun modellen steeds meer stedelijke esthetiek.

In deze zin Mazda Hij heeft gepresenteerd nieuwe op maat pakketten voor de CX-5 en CX-3, modellen die zijn opgewaardeerd met een meer sportieve en jeugdige esthetische en, met deze packs, bereikt de hoogste niveaus van maatwerk en exclusiviteit binnen beide modellen in een aantal Europese markten zoals het Verenigd Koninkrijk.

Mazda CX-5, een verbintenis tot verlichting

Een goed voorbeeld van de transformatie die SUV merken hebben geleefd is accu ontwikkelingen hebben de nieuwe bereikt CX-5. De oudste broer ontvangt een aërodynamische pakket voor 850 lbs (926 euro) die een voorste en specifieke achterbumper, plus een nieuw hiel omvat.

Maar wat meer wijst hij op al het nieuws is uw Binnenverlichting LED-pakket 550 lbs (600 euro) op een aangepaste binnenverlichting, specifieke welkome verlichting, verlichting in de dorpels met modelnaam en een gloeilamp die het logo van Mazda onder de indruk op de vloer bij het betreden van de auto wordt toegevoegd.

Om dit alles wordt toegevoegd een Safety Pack met eerste hulpuitrusting onder de romp (450 pond of 490 euro), een afneembare dakdragers voor het dak 695 pond (760 euro) of pakken om te reizen met de fiets op het dak, een vermogen van 380 pond (415 euro)

CX-5

Mazda CX-3 met strengere prijzen

In het enige wat de nieuwe CX-3 is duurder dan zijn oudere broer is in de nieuwe aërodynamische pak, maar voegt ook een achterspoiler glanzend zwarte hiel specifieke kleuren voor de reeds genoemde voorste en achterste bumpers vernieuwd, met een waarde van 1275 lbs (Bijna 1.400 euro).

In de rest, zal de Mazda CX-3 zijn voorzien van gepersonaliseerde packs voor minder geld, zoals de binnenpakje LED 310 pond (340 euro), de mogelijkheid van het reizen met de fiets 375 lbs (410 euro), en verwijderbaar imperiaal 575 pond (627 euro). Van haar kant, de verpakking met de verbandtrommel handhaaft de prijs van 450 pond (490 euro).

CX-3

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Mazda CX-5 Diesel 175 AWD: test een SUV Het zal u betoveren!

Mazda CX-maart 2017: dit is de nieuwe stedelijke SUV

Mazda SKYACTIV-X: we proberen de benzine die werkt als een Diesel