Ferrari 458 Spider prijzen

Ferrari 458 Spider, de nieuwe super sportieve cabriolet.Ferrari 458 Spider, de nieuwe super sportieve cabriolet.Ferrari 458 Spider, de nieuwe super sportieve cabriolet.Ferrari 458 Spider, de nieuwe super sportieve cabriolet.

Voor een paar gelukkigen, het nieuws is goed. Tenslotte wordt de Nieuwe Ferrari 458 Spider ze verwachtten begint marketing in Europa. Voor de meeste echter puts een einde aan een droom. En het is dat Ferrari vandaag heeft vrijgegeven de uiteindelijke prijs van de sportieve spectaculaire: 226.800 euro in Europa, 7.000 € van de premie over de Coupe versie model. Meer exclusiviteit nog niet.

Op hetzelfde moment, Ferrari Het heeft ook bevestigd dat de marketing plannen voor de nieuwe Ferrari 458 Spider voor US. Er zal een beetje later komen, en in januari 2012, maar het wachten is de moeite waard. Het tarief aangekondigd voor Noord-Amerika naar $ 257.000, die vandaag de dag, is veranderd in minder dan 190.000 euro. Dat wil zeggen, de laatste "Cavallino" kost tussen de 35.000 en 40.000 euro minder over de Atlantische Oceaan, voornamelijk omwille van de lagere belastingen en hogere verkoopvolumes. Niet veel zal het landschap veranderen, maar een korting is een korting ...

Een start

Wat wel duidelijk is dat hun geluk toekomstige eigenaars, evenals een mooie cabrio, sport machine het verwerven van een hoge rekening. Onder de nieuwe Ferrari 458 Spider cijfer innovatieve aluminium hardtop uit één stuk vervaardigd door de Duitse firma Webasto AG, bouwer ook de motorkap van de converteerbare Californië. Het is een verfijnde dak onttrok boven de motor, is het in staat is om de F 458 Spider coupé naar cabrio in slechts 14 seconden.

De andere gem, zeker, de nieuwe Ferrari 458 Spider is ondergebracht onder de kap als deze open is. Hartbespreking sport, hetzelfde V8 aanzuiging direct ingespoten 4.5 liter engine die al mounts F 458 Italia Coupe. Achter het passagierscompartiment en vóór de achteras opbrengsten 578 CV niet minder dan 9000 tpm, een maximumkoppel brute 55,1 mkg bij 6000 rpm. Verander met F1-technologie, zal 7-snelheid automatische dubbele koppeling, schoepen op het stuurwiel.

de nieuwe Ferrari 458 Spider, dat gemeten 4,53 meters lang, 1.94 breed en slechts 1,21 hoog is, zal ook voorzien van een geavanceerde glas spoiler, en elektrische aandrijving, achter de stoelen aangebracht om turbulentie en het geluid boord te verminderen. Ferrari maakt bekend dat dit apparaat normaal kunt praten met elkaar tot een snelheid van 200 km / h.

Dynamisch, de Ferrari 458 Spider belooft maximale emoties door het aannemen van geavanceerde technologie, zoals achterdifferentieel zogenaamde "E-diff3"Een gemeenschappelijk en elektronische vergrendeling Ferrari en gecombineerd met de traction control "F1-Trac". De schorsing systeem zal ook ook een instelling bijna naar de letter. Dat gezegd hebbende, een geheel nieuwe motor juweel komt vroeg om te wegen.