Peugeot 308 sedan: meer praktisch en ruim

Peugeot 308 sedan in BeijingPeugeot 308 sedan in BeijingPeugeot 308 sedan in BeijingPeugeot 308 sedan in Beijing

de Peugeot 308 met het lichaam sedan zal de nieuwe generatie debuut in de Chinese markt. De site gekozen voor de officiële presentatie was de Beijing Auto Show 2016, waarin hij is geland op de nieuwe EMP2 platform, met behulp van het Franse model in Europa. Het is een 'Efficiënt Modulaire Platform'De PSA Group is met behulp van in hun auto's sinds 2013. Dit brengt meer productie-eenheden van beide continenten, met als gevolg een gewicht Lightening Peugeot 308 sedan voor de Aziatische markt.

Het merk, dat deze auto wederom in samenwerking heeft ontwikkeld met Dongfeng, Mechanische heeft niet aangeboden informatie over de auto, maar het zal naar verwachting dezelfde motoren aangeboden op de Peugeot 308 compacte sedan lichaam te houden. Deze komen om de schroef te zijn 1.2 benzine PureTech op verschillende niveaus van vermogen (82, 110 en 130 pk). In vergelijking met diesel en rekening houdend met de typologie van de Chinese markt, naar alle waarschijnlijkheid Peugeot zal bieden geen drijfgas diesel de nieuwe 308 sedan.

Eén aspect dat aandacht verdient in de Peugeot 308 sedan voor China Het zullen de wielbasis Deze versie, die zeker zal groeien tot meer beenruimte voor de inzittenden van de achterste zitplaatsen te bieden, iets heel vroeg in het land, vooral voor bepaalde level posities die kenmerkend driver.

U kunt ook geïnteresseerd

De beste auto's van 2016 Beijing Motor Show

Chery FV2030, concept in Beijing

UR-V Honda op de Beijing Motor Show

Waarom zijn zo in de mode modulaire platforms?