Citroën Chinese Franco-C3-XR, de eerste foto’s van crossover

C3-XRC3-XRC3-XRC3-XR

Na gepresenteerd als prototype in het verleden Beijing Motor Show 2014, onder de naam Citroen C-XR Concept, het Franse merk Hij heeft de eerste beelden van het productiemodel onthuld uw volgende compacte crossover markt Chinese, de C3-XR. Juist in de Salon Guangzhou, en in november, die zal worden officieel gepresenteerd aan later gaan op de verkoop.

Citroën heeft niet gezocht naar het moment onthullen de technische details van de nieuwe C3-XR. viewing eerste beelden, Het vestigt de aandacht op het merk van de dubbele chevron Het is vrijwel intact gebleven esthetiek C3-XR in vergelijking met die beschreven in Beijing prototype. verzekering de voorzijde ontwerp herinnert u C4 Aircross, de compacte SUV verkocht in Europa vandaag de dag meer dan -in omvang, de prestaties ... - het C4 Cactus.

C3-XR

De C3-XR, die De productie vindt plaats op Chinese bodem te nemen, Het is het resultaat van de samenwerking met de Franse en de lokale fabrikant Dongfeng Motor Group. De afmetingen nog onbekend, hoewel We verwijzen naar de 4,23 meter lange prototype. We weten dat zal komen met twee motoren, een van 1.8 atmosferische benzine en 1.6 turbodiesel 163 pk.