De 10 meest verwachte 2014 auto’s

De 10 meest verwachte 2014 auto'sDe 10 meest verwachte 2014 auto'sDe 10 meest verwachte 2014 auto'sDe 10 meest verwachte 2014 auto's

Audi TTAudi TT

meer licht, meer krachtig, meer technologische vooruitgang en een aantal esthetische middelen die doet denken aan de eerste generatie, dit is de letter van de nieuwe Audi TT, waarvan het begin marketing op Europese bodem is gepland voor juli. Onder de technologische oplossingen, merkte bijvoorbeeld LED-verlichting systeem Matrix in première in de Audi A8 of het nieuwe interieur Audi Virtual Cockpit, goed gerenoveerd mechanische versies die meer prestaties en efficiëntie beloven. Meer over de nieuwe derde generatie Audi TT.

BMW 2 Series Active TourerBMW 2 Series Active Tourer

Het is de eerste minivan BMW, verwijzen we naar nieuwe BMW 2 Series Active Tourer, zeer interessante auto voor het bereik van het Beierse bedrijf waarvan de aankomst op de markt staat gepland voor september. In de loop van BMW, zal de Series 2 Active Tourer ook de eerste voorwielaangedreven in haar geschiedenis en zal de officiële start van de première van de drie-cilinder motoren benzine te markeren. Meer over de BMW 2 Series Active Tourer.

Cactus Citroën C4Cactus Citroën C4

de Nieuwe Citroen C4 Cactus is de nieuwe SUV Franse merk, een heel bijzondere auto voor de Spaanse industrie, omdat het uitsluitend zullen worden geproduceerd in de fabriek van PSA Villaverde Alto (Madrid). Beschikbaarheid bij de dealers staat gepland voor juni en aangekondigde prijzen met overheidssteun Pive Plan 5 en het merk met inbegrip van kortingen starten vanaf de 14.750 euro. Meer over de Citroen C4 Cactus.

Ferrari California TFerrari California Turbo

de nieuwe generatie van de Ferrari California markeert een mijlpaal in de moderne geschiedenis van de ondertekening van Cavallino, uitgaande van returnmarkering Maranello de turbo technologie in hun straat sport, in de voetsporen van de iconische 288 GTO en F40 en minder bekende 328 GTB / GTS Turbo. In plaats van het boven atmosferische mechanische V8 4.3, maakt nu gebruik van een cabriolet 3.9 turbo V8 motor krachtiger dan hem katapulteren naar de 560 pk. Meer over de Ferrari California Turbo.

Ford Mondeo FusionFord Mondeo

de nieuwe generatie Ford Mondeo hij eindelijk gaat afronding van haar enscenering op de Europese markt. Zijn komst is gepland voor oktober en van het esthetisch oogpunt zal veel overeenkomsten met het hebben fusie verkocht in US. De nieuwe editie van deze sedan zal worden gebouwd in Almussafes (Valencia). De nieuwe Mondeo heeft tot doel het zijn half saloon in staat zijn om de bestuurder te tillen glimlacht minnaar dynamiek. Het complete aanbod in veiligheid en rijhulpsystemen zal ook een ander van zijn topnoten, evenals de integratie van efficiënte motoren, zowel diesel en benzine bekende technologie EcoBoost. Meer over de nieuwe Ford Mondeo.

jeep Renegadejeep Renegade

Ontworpen in de Verenigde Staten en vervaardigd in Italië, jeep sluit zich aan bij twee filosofieën in hun nieuwe model: afvallige, nieuw SUV small merk waarmee getracht gat in een steeds groeiende segment. Uw inzet is gericht op een jong publiek te bereiken Robuust en aantrekkelijk design, met een compacte afmetingen (4,23 meter lang) off-road kwaliteiten aangezien geen tussen concurrentie en de eerste negen-traps automaat in het segment. aankomst van jeep Renegade Het is gepland voor september. Meer over de Jeep Renegade

Smart ForTwo ForFourSmart ForTwo / ForFour

Alles klaar voor derde generatie Smart ForTwo en de Smart return ForFour. Fruit van de overeenkomst ondertekende een paar jaar geleden en de Renault-Nissan en Daimler-groep, de nieuwe Smart ForTwo, Smart ForFour en de onlangs geïntroduceerde Twingo elkaar zijn ontwikkeld, zodat ze delen de gegevens behandeld volgens AUTOPISTA totdat 70 procent van de componenten. Maar wanneer zal het voor een aanbieding? Volgend najaar. Meer over de nieuwe Smart ForTwo en ForFour Smart.

Nissan compactNissan compact

Nissan zal terugkeren naar C compacte segment een voertuig worden vervaardigd Zona Franca Barcelona. Tiida zal hiervoor niet worden gebeld of Almera, hebben veel elementen met de Renault Megane en het begin van commercialisering wordt geschat om te vallen van 2014. Meer over de nieuwe Nissan compact.

Peugeot 108Peugeot 108

de Peugeot 108 het nieuwe voertuig wordt voor honderd procent stedelijke handtekening leeuw die naar de plaats van de vorige te nemen 107. Het zal verkrijgbaar zijn met drie soorten body-drie deuren, vijf deuren en de ongekende 108 Cabrio- en een veelheid aan opties voor het exterieur en interieur aan te passen. In de mechanische gamma driecilinder motoren 68 en 82 CV. Vergeet niet dat het resultaat van een overeenkomst tussen PSA en Toyota, deze nieuwe 108 Ook zal het platform delen met nieuwe citroen C1 en Toyota Aygo. Meer over de Peugeot 108.

VW Passat 2014Volkswagen Passat

anders Golf VII, Het is bekend dat de nieuwe VW Passat Het zal duidelijker onderscheiden van de vorige generatie. Gemaakt van een kruis modulaire opbouw, deze auto (als sedan versie) groeien niet alleen langs, maar ook om breedte, Ook het verhogen van de wielbasis bijna negen centimeter. De lancering is gepland voor het einde van het jaar, maar voordat we zien het in zijn officiële première op het Paris Motor Show vroeg oktober. Meer over de nieuwe Passat.