Ford Mondeo Vignale Concept, exclusieve selectie

Ford Mondeo Vignale ConceptFord Mondeo Vignale ConceptFord Mondeo Vignale ConceptFord Mondeo Vignale Concept

Ford heeft de nieuwe Mondeo gekozen, vierdeurs configuratie en bekende body, om de aanpak Vignale concept. Het zal aankomen in begin 2015 te worden zijn hoogste afwerking product, met de details uniek design, geavanceerde technologie en unieke specificaties. maar ook de meeste sybaritic belonen de gebruiker met een dienstenaanbod waarin geen tekort ophalen en bezorgen voor herzieningen, het schoonmaken van de auto gratis levenslange of een uitnodiging voor exclusieve evenementen. De Ford Mondeo zal de eerste, maar niet de enige Vignale. Andere modellen zullen volgen.

stilistische sleutels

Naar buiten toe vindt u de Mondeo Vignale herkennen aan elementen zoals lichtmetalen velgen 20 inch, de plaat Vignale, handgrepen en spiegelkappen chroom mesh grille, het unieke ontwerp van de voorbumper en mistlampen, plus een exclusieve kleur, bekend als "nocciola". In het interieur zal niet de leer te missen armsteun, het stuurwiel, het dashboard, de middenconsole en de portiergrepen. Niet een muis met een hoge kwaliteit afwerking en een beklede stoelen bekleed.

Ford Mondeo Vignale Concept

Design, ja, maar ook gepaard met een breed scala aan technologie├źn. de Verplichte Ford SYNC MyFord Touch zal worden begeleid door, erom de volledige integratie van smartphones en op zijn beurt een draadloos netwerk opzetten. de adaptieve koplampen geleid het verbeteren van de zichtbaarheid en Parking Assist, met zowel voor en achter de camera, zal de taak van de parkeergelegenheid op het iets simpels.

Maar Ford wil ook naar de toekomst te veroveren met de klantenservice Vignale andere exclusieve voordelen buiten de auto. Lees VIP luchtvaartdiensten overeenkomsten met hotelketens, restaurants en recreatieve kettingen, credit diensten met directe contacten exclusieve klantenkring, ...