MG3 2014 is de definitieve terugkeer van MG naar Europa?

MG3 2014 is de definitieve terugkeer van MG naar Europa?MG3 2014 is de definitieve terugkeer van MG naar Europa?MG3 2014 is de definitieve terugkeer van MG naar Europa?MG3 2014 is de definitieve terugkeer van MG naar Europa?

In 2007, de Chinese auto-reus SAIC kocht de Britse merk MG (Morris Garages) Nadat het samengevoegd met het Chinese bedrijf Nanjing Automobile Corporation.Bekend in Spanje onder de paraplu zwerver Enkele jaren geleden, nu MG Het is weer protagonist met de lancering van de nieuwe versie van het hulpprogramma MG3, een model waarvan de marketing is in eerste instantie gepland voor China en Verenigd Koninkrijk, maar het kan ook de andere Europese markten te bereiken.

De nieuwe versie van MG3 2014 is ontworpen in het European Design Center met MG Birmingham (UK). De vijf-deur lichaam zit vol met sportieve en agressieve elementen die een fris en dynamisch beeld te brengen. In eerste instantie zal het model verkrijgbaar met tien exterieurkleuren die op hun beurt kunnen worden gecombineerd met tien verschillende verpakkingen van voorbeeld zijn.

bijzondere elementen ontwerp van de nieuwe MG3 benadrukt de grille zwart aanvullende LED, de oversized bumpers, zijskirts, lichtmetalen velgen 16 inch in diameter en de discrete dakspoiler. De jeugdige beeld van de buitenwereld ook binnen zal worden voortgezet. In dit interieur, zoals de meeste interessante elementen van de apparatuur, moeten we de airconditioning en een geluidsinstallatie apparaat uitgerust met Bluetooth handsfree-connectiviteit met USB en AUX-ingang te noemen. Onder de optionele uitrusting, MG is gevorderd tot de zetels zal worden gekozen met lederen bekleding.

In het mechanische gedeelte momenteel voor MG3 het heeft een bevestigde benzinemotor viercilinder 1.5 VTi-TECH, die levert een maximaal vermogen van 105 pk, gekoppeld aan een manuele versnellingsbak vijf versnellingen. Als maatregelen, afmetingen nieuwe MG3 Ze moeten heel anders dan het model dat is de verkoop in China met een lengte van 3,99 m, een breedte van 1,72 m en een hoogte van 1,51 m, dat wil zeggen, de typische getallen in een utilitaire auto segment B.

De start marketing MG3 UK is gepland voor het einde van het jaar.