Land Rover Discovery 4 Graphite, de meest kenmerkende en personeel

Land Rover Discovery 4 GraphiteLand Rover Discovery 4 GraphiteLand Rover Discovery 4 GraphiteLand Rover Discovery 4 Graphite

de vierde generatie Land Rover Discovery presenteert veranderingen in zijn commerciële aanbod, in dit geval, met de beschikbaarheid van nieuwe speciale editie Land Rover Discovery 4 Graphite.

bestellingen van Nieuwe Land Rover Discovery 4 Graphite Ze kunnen worden gemaakt van eind oktober bij een startprijs van 63.100 euro, hoewel hun levering gepatenteerd worden pas januari van 2016.

ontwerp Land Rover Discovery 4 Graphite Het neemt een groot deel van de esthetische elementen inbegrepen in het pakket 'Black', die wijst op de grijze afwerking in de deurgrepen, logos ontdekking op de motorkap en achterklep en

openingen, roosters en grille, die ook omvat een glanzend zwart frame en lichtgrijs. hun legering Ze zijn ook uniek en heeft een diameter 19 inchesin 7-double sprak briljante donkergrijs. Wat betreft kleuren beschikbaar op de carrosserie, Land Rover Discovery 4 Graphite Het biedt tot negen verschillende tinten, terwijl in het interieur kunt u kiezen tussen drie soorten kleurencombinaties.

Een niveau van de uitrusting, Land Rover Discovery 4 Graphite Desgewenst kunt u beschikken over de technologie InControl Apps, die toevoegt meer moderne en connectiviteit functies om systeeminformatie, navigatie en entertainment. deze technologie InControl Apps Het omvat verschillende soorten toepassingen die het ondersteunen smartphones, kunnen worden geactiveerd door middel van het touch screen multimedia-systeem.

zo goed land Rover, deze Graphite Discovery 4 Hij is in staat om zich te gedragen als een echte jong wild zwijn op elk terrein. De efficiënte en intelligente vierwielaandrijving Terrain Response in combinatie met andere systemen zoals Hill Descent Control (Of afdalingsremregeling), is opgenomen in de standaarduitrusting, zijn de grote basis in dynamische termen die het mogelijk maken Land Rover Discovery 4 Graphite wegkomen met het grootste deel van de veiligheid in alle situaties. Opties veiligheidssystemen en rijden assistenten ruim Deze omvatten systemen zoals technologie Wade Sensing ™ (Waarschuwt de bestuurder over de diepte van het water doorwaden), System Assistance Wegslepen, dode hoek Control, de nabijheidssensor Vehicle en Traffic Detector Reverse, onder anderen.

Een exclusieve details die worden toegevoegd in deze speciale versie Land Rover Discovery 4 Graphite moet je een aantal van de sterke punten van deze SUV toe te voegen, zoals zijn interne configuratie met 7 zitplaatsen in standaard bepaling stadion en een laadvermogen dat kan bereiken 2558 literAls zetels van de tweede en derde rij gevouwen.

U kunt ook geïnteresseerd

- De prijzen van nieuwe auto's Land Rover

- Land Rover 2016: auto's aankomen

- Video: Land Rover gepatenteerde onzichtbare trailer

- Land Rover Discovery Sport Dynamic