Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition voor avontuurlijke chauffeurs

Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition voor avontuurlijke chauffeurs

de nieuwe Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition heeft alle voordelen van de Duitse bestelwagen, nieuwe details en onderdelen van de uitrusting om het comfort, veelzijdigheid en functionaliteit te verhogen. Allemaal met het doel om de 'Best bondgenoot' driver liefhebber van sport en outdoor activiteiten.

Op deze manier, nieuwe elementen in Outdoor Edition Multivan T5 ze zijn: banden Casvavel 17 inch zwart aluminium, elektrisch verwarmde spiegels, side 'stickers' met de 'Outdoor' logo, laden dia's in de achterbank, en een enkele witte kleur lichaam in combinatie met zwart als contrast (raster, kristallen, stickers en banden).

Wat betreft de elementen van technologische apparatuur, Ze hebben Package 'Light and Vision' regen-sensing sensoren, parkeersensoren voor en achter draaibare voorstoelen, RNS 315 navigatiesysteem met Bluetooth-connectiviteit, acht luidsprekers en aansluiting voor de iPhone en iPod meegeleverd. de package 'Edition' serie opgenomen in de Outdoor Edition, bijvoorbeeld, multifunctioneel stuurwiel leder, mistlampen met bochtverlichting ... onder vele andere elementen.

De Multivan Volkswagen T5 Outdoor Edition is verkrijgbaar met Dieselmotoren TDI 114 en 140 pk, met handgeschakelde versnellingsbak of automatische dubbele koppeling DSG, en 4MOTION alle vier de wielen. Ieder van hen, met 'BlueMotion' technologie brandstof besparen en de regulering van de CO2-uitstoot.

Tot slot, een andere nieuwigheid aangekondigd door Volkswagen voor zijn nieuwe speciale editie T5 Multivan heeft te maken met de prijs. Als u besluit financiƫn uw aankoop Volkswagen Financial Services, het omvat korting van 1.000 euro, de onderhoud voor vier jaar, gratis verzekering voor het eerste jaar, een extra 300 euro korting op het programma en Volkswagen Originele accessoires Scott bijzondere voorwaarden in de winkels, gespecialiseerd in fietsen en sportuitrusting bedrijf.

* Prijzen Volkswagen Multivan T5 Outdoor Edition:

- 2.0 TDI 114CV Manual 5-speed.: 32.410 euro

- 2.0 TDI 140CV 6-speed Manual.: 34.150 euro

- 2.0 TDI 140CV DSG 7 vel.: 36.120 euro

- 4Motion 2.0 TDI 140CV 6-speed Manual.: 36.695 euro