Ford Mustang Convertible 2015 passie in openlucht

Ford Mustang Convertible 2014Ford Mustang Convertible 2014Ford Mustang Convertible 2014Ford Mustang Convertible 2014

Slechts een paar dagen na Ford dienen de nieuwe generatie Mustang, een model dat uiteindelijk toch te bereiken Europa, nu de Blue Oval heeft de eerste gegevens en de eerste beelden van zijn versie onthuld converteerbaar, de Mustang Convertible.

de Ford Mustang Convertible 2015 Nieuw Start uw zakelijke carrière eind 2014. Het uitwendige ontwerp heeft veel overeenkomsten met de variant gesloten kap. Onder haar imposante en sportieve look, verstoppen ze zich drie mechanische benzine alternatieven, afhankelijk van de markt. Dus zal converteerbare variant beschikbaar zijn 3.7 atmosferische V6 303 CV, een turbocharged vier-cilinder motor 2.3 EcoBoost 309 CV en 5.0 V8-426 pk. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kan worden gecombineerd met een handgeschakelde zestraps automaat of zes versnellingen.

in de binnenland, de gelukkige bestuurders zullen genieten van de multimediasysteem Ford SYNC, met voice control en touch screen-serie. Voor Europese klanten, Mustang Convertible Het zal ook voorzien van een navigatiesysteem met 8-inch touch screen.

U kunt ook geïnteresseerd

- Nieuwe Ford Mustang: Amerikaanse icoon komt naar Europa