BMW mei 2017 Series: alle gegevens en foto’s officiële

Series BMW mei 2017: foto's van een van de meest technologische auto's van het momentSeries BMW mei 2017: foto's van een van de meest technologische auto's van het momentSeries BMW mei 2017: foto's van een van de meest technologische auto's van het momentSeries BMW mei 2017: foto's van een van de meest technologische auto's van het moment

BMW zal de nieuwe verkopen BMW 5-serie de 11 februari 2017, met een iets grotere afmetingen (4.935 x 1.868 x 1.466 m), meer hoofdruimte in de drager, meer beenruimte achterpassagiers en een capaciteit van romp verhoogd tot 530 liters, met de mond en onderste belastingdragende mogelijkheden het openen en sluiten van de handen. De wielbasis stijgt tot 2975 mm, ontvangt ook een grotere breedte vías- en heeft geoptimaliseerde toegang tot de achterbank modificeren van de omtrek van de deur.

BMW 5 Serie 2017 efficiënter

ondanks het feit dat 3,6 cm langer, BMW 5 gewicht af tot 100 kg Series Afhankelijk van de motor. Zijn gebruikt zeer hoge sterkte staal, aluminium en magnesium, combineren intelligente afhankelijk van het gebied van de constructie, suspensies en buitenpanelen. Bijvoorbeeld, het kofferdeksel, volledig uit aluminium, bespaart 4,2 kg, terwijl elke deur weegt 6 kg, rangschikking als de lichtste in zijn segment. De Dashboardsteun magnesium.

2017 BMW 5-serieook op aërodynamica referenties markeren met een penetratie coëfficiënt Cx 0,22. Alle versies van de nieuwe BMW 5-serie kenmerken actieve grille, 'Air gordijnen', baffle en aerodynamische oplossingen nog in de band.

Series BMW mei 2017, aanvankelijk powertrains

Wat betreft de BMW 5 Serie mechanica, op het moment van de lancering zijn er twee benzine- en twee dieselmotoren zijn, 4 en 6 cylinder, alle beschikbare met AWD optioneel. Dit is de BMW 530i (252 pk en 5,4 l / 100 km), BMW 540i (340 pk en 6,5 liter / 100 km) BMW 520d (190 pk en 4,1 liter / 100 km) en BMW 530d (265 pk en 4,5 l / 100 km).

alle diesel kenmerken SCR-katalysator en deposito AdBlue, en van hen is de versie BMW 520d EfficientDynamics Edition, met 190 pk en uitgerust met voortplanting Steptronic 8 speed, dat accrediteert alleen 3,9 l / 100 km gemiddeld verbruik. Binnenkort zal er een hybride plug met een gemiddeld verbruik goedgekeurd 2 liter / 100 km, riep BMW 530E.

Een andere opmerkelijke verbetering BMW 5-serie Het komt overeen met Stop / Start-systeem, die gebruik maakt van informatie van de camera's, radar en navigatiesysteem te voorkomen dat de motor stopt op ongelegen momenten, zoals het invoeren van een rotonde. De kaartgegevens worden ook gebruikt voor het bereiden van tevoren het motorkoelsysteem, of Active Cruise Control, onder anderen.

BMW 5 Serie 2017 meer interieurcomfort

Onder de hoogtepunten van de passagiersruimte BMW 5-serie We hebben de mogelijkheid op te nemen voorstoelen 8 massageprogramma's, airconditioning met ionisator en aroma diffuser, sfeerverlichting met 6 configureerbare kleuren en geluidsapparatuur hoog niveau. de spraakherkenningssysteem Het is verbeterd om natuurlijke taal (ook in het Spaans) begrijpen, door goed toe te voegen gebaren controle zoals in de laatste BMW 7-serie, touch screen 10.25 inch (houden duimwiel iDrive) En een projectiegebied Head-up display groter, namelijk 70%.

Op zijn beurt, de BMW 5-serie Het heeft inductie opladen voor mobiele telefoon, geavanceerde connectiviteit controle gratis parkeerplaatsen, WiFi-punt, verkeersinformatie en real-time incident ..., toegang of Apple Car Speel met draadloze om de inhoud van de mobiele telefoon in de auto-scherm (meestal een USB-kabel vereist) te repliceren.

2017 BMW 5-serieBMW 5 Serie 2017 security laatste

de BMW 5-serie Het beschikt over een grote schenking van actieve veiligheid. Onder de beschikbare elementen omvatten actieve cruise control zich automatisch aanpassen aan de snelheidslimiet van de weg, assistent actief rijbaanbehoudsysteem met zijdelingse bescherming, assistent automatisch wisselen van rijbaan, erkenning van de weg bij de kruisingen en waarschuwen tegenliggers. Het biedt ook Actieve LED-koplampen, met automatische anti-glare grootlicht functie.

Met zo veel technologie kan de functie niet missen volautomatische parkeergarage (Het systeem neemt de controle van het stuurwiel, gas-, rem- en wijzigen) parkeersensoren gecontroleerd vanuit de autosleutel (het heeft een scherm dat informeert over de status van het voertuig autonomie, deuren en ramen, airconditioning ...) of het nieuwe apparaat toezicht op het milieu vanaf de mobiele telefoon, van waaruit u toegang tot de beelden van de perifere kamers (Remote 3D-weergave).

BMW 5 Serie 2017 dynamischer

In deze generatie BMW 5-serie, de volledig adres Het is compatibel met vierwielaandrijving, terwijl actieve stabilisatoren Ze zijn niet meer hydraulisch aangedreven, maar door elektromechanische aandrijvingen. Dit, samen met de optimalisering van schorsingen en gewichtsreductie beloften verbeterde dynamiek. de nieuwe BMW 5-serie Ook heeft het de adaptieve modus Optioneel première door de BMW 7-serie, die wordt toegevoegd aan de reeds bekende Sport, Comfort en Eco Pro, het wijzigen van de afstelling van de vering, motor, versnellingsbak, stuurinrichting, rekening houdend met de gegevens van het navigatiesysteem, afhankelijk van de rijstijl of de positie selector automatisch. Uiteindelijk zal het een referentie op alle gebieden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

BMW 740 Li, een auto in volle gang

2015 BMW 7 Serie M pack, stijlvolle sportiviteit

BMW en de nieuwe dieselmotor met 4 turbo's