AMG GT R 2017 585 pk pure radicaliteit

AMG GT r 2017AMG GT r 2017AMG GT r 2017AMG GT r 2017

met de AMG GT r de Duitse automaker aanbiedingen superdeportivo meer gepassioneerd en radicaler dan zijn geboren uit de hand van AMG. Geen wonder dat het is ontwikkeld in tekening Nürburgring en neemt veel elementen van zijn broer concurrentie, de Mercedes-AMG GT3

De high-performance model officieel gepresenteerd op het Goodwood Festival of Speed ​​2016 sport een discrete lichaam iets groene 'Green Hell AMG Magno'En aërodynamische kit weinig of niets te benijden om de beste sportieve ogenblik. De windtunnel is van groot belang bij de ontwikkeling van betere luchtweerstand met actieve oplossingen bodem effect te verbeteren, terwijl het beweegbare deel koolstofvezel in de frontale en biedt tot 40 kg belasting extra (250 km / h) en de kalander duidelijk te onderscheiden met betrekking tot GT GT en S versies en een werk actieve elementen.

AMG GT r

de wielkasten groeien breedte van de conventionele uitvoering, 4,6 extra op de voor- en achteras merkbaar bij 5,7 cm meer assen cm. In dit laatste er ruimte wielen 20 inch gemonteerde banden meet 325/30, terwijl de voorwielen rubberbanden maatregelen 275/35 en 19 inches. Merk op dat de banden worden toegevoerd semi-slicks Michelin Pilot Sport Cup 2, het niveau van supercars zoals de Ferrari 458 Speciale of Porsche 918 Spyder.

Het remsysteem heeft klemmen high performance geschilderde icoon gele kleur, terwijl carbocerámicos remmen optioneel, 390 mm voor de voorste en 360 mm op de achterwielen. Extra laatste komen rechtstreeks van de concurrentie vermindert het gewicht van de auto tot 17 kg, het bijhouden van de totale set van AMG GT r in 1.555 kg vacuüm.

Een krachtige V8 motor voor de Mercedes-AMG GT R

deze AMG GT r benzinemotor heeft V8 vier liter van herkomst, maar met een hoog vermogen aan 585 CV, een toename met 75 pk in vergelijking met de AMG GT S en 123 pk bij AMG GT. Mechanische aangrijping automatische dubbele koppeling 'AMG Speedshift'Seven marsen, het verzenden van vermogen naar de achterwielen en het hebben van een nieuw stemsysteem'AMG Traction Control'En zijn sperdifferentieel. Verder zijn de achterwielen richtlijnen type en verbetering bochten tegen te gaan roteren naar voren bij het rijden op minder dan 100 km / h en dus in dezelfde richting vier wielen wanneer deze snelheid wordt overschreden.

Al het bovenstaande draagt ​​bij aan de AMG GT r Het kan versnellen van 0 naar 100 km / h in 3.6 seconds (0,2 seconden beter dan de AMG GT S) en een topsnelheid bereikt het 318 km / h.

U kunt ook geïnteresseerd

AMG GT S Mansory

Top 10 auto's Goodwood Festival of Speed ​​2016

Ferrari 458 Speciale (test)