Ford Ka + 2016, de lage kosten auto Ford voor Europa

Ford Ka + 2016: low cost auto FordFord Ka + 2016: low cost auto FordFord Ka + 2016: low cost auto FordFord Ka + 2016: low cost auto Ford

Het heet Ford Ka + of Ka Plus en Esel Nieuwe auto B-segment de Oval op te nemen in het Europese deel in de herfst. Ja, utilitaire, je leest het goed, want met zijn afmetingen en de vijf-deur heeft niets te maken met de tot nu toe bekend als Ka in Europa, waarvan alleen de naam behouden. Het wil dit segment omzet aanvallen van onderen, concurreert rechtstreeks op de prijs en het concept modellen zoals Dacia Sandero en Kia Rio, sub-segment tot dusver dit jaar is gegroeid in Europa een 10 procent, volgens JATO (de consulting referentie op Europees niveau analyseert onder andere de markt voor inschrijvingen van nieuwe wagens).

vervaardigd op Platform B-segment Ford, een globaal model, naar aanleiding van de strategie van "One Ford". Opgevat als een betaalbare auto (belangrijkste afnemer eisen dat is gericht) onder de premisse van maximale eenvoud, in sommige markten in Zuid-Amerika (Mexico en Brazilië) en in India een land waar hij zal fabricar- en waar het wordt verkocht, bekend als Ford Figo. Nu, met veranderingen, zij aandringen van Ford Europa, die zijn uitgevoerd belangrijke wijzigingen aan de wettelijke eisen en de eisen van de bestuurders te ontmoeten in het Oude Continent, niveau boven alles, subframe invloed rollen samenstellen, de ophanging en stuurinrichting. Veranderingen in de Indiase productieketen hebben meer dan een hoofdpijn gegeven, zoals we al zeiden Darren Palmer, directeur van de productie van auto's B-segment van Ford. Niet minder dan acht maanden nodig was om toe te lichten waarom een ​​metalen element binnen was anders dan in Zuid-Amerika met dezelfde grondstoffen.

Beoordeel uw auto gratisFord Ka +: binnen, de beste

maar buiten esthetische verschillen Ford Ka + het model verkocht in andere markten even belangrijk zijn, vooral met betrekking tot de voorzijde, met een chroom trapeziumvormige grote grill verzamelen esthetische DNA modellen van het merk in de afgelopen jaren, en optische groepen in omgekeerde driehoekje. Ook het gebied achterzijde is vrijwel identiek aan die worden verkocht in India en Mexico, waar het wordt aangeboden tambiénen sedativa versie, met kleur bumpers uitstekende lichaam (in Mexico, bijvoorbeeld, verkocht in de versie start).

met een lengte vergelijkbaar met de Fiesta, (3,92 m 3,94 m Ford Ka +) Is bijna 3 centimeter hoger, iets dat in hun ruime cabine met plaats voor vijf inzittenden en het is zonder twijfel een van de beste troeven. Ruim en gebruikt binnen de Ford Ka + aanbod heeft een van de beste cijfers van de bewoonbaarheid segment, nadruk tegen concurrenten zowel hoofdruimte voorstoelen, zoals in de benen van achterpassagiers. De achterbank ook ruim bemeten in het hogere segment.

Ford Ka +de de stam capaciteit is echter tamelijk discreet, 270 liters (Kleiner dan de Sandero bagage afhandelaars en Kia Rio), terwijl het de mogelijkheid van het vouwen van de achterbank 60/40, indien dit nodig is om de capaciteit te vergroten. Verder is in de cockpit we in totaal 21 praktische opslagcompartimenten. Omdat alles binnen is gericht op functionaliteit.

Uw dashboard, met bijna identiek is aan de Fiesta is duidelijk beter dan zijn broers buiten Europa verkocht. Goed afgewerkt en met een schijnbaar gevoel van kwaliteit, luchtiger onderdelen dankzij de touch en sommige elementen in de huid (optioneel). Het biedt alles, van de meest elementaire modelsysteem Infotainment Brand ovaal, SYNC, en Ford MyKey.

Ford Ka +: een motor, twee machten

De motor bereik voor de nieuwe Ford Ka + is eenvoudig: een slechts 1,2 Duratec benzinemotor afgeleid Fiesta 1.25 in twee machten van 70 tot 85 pk, zowel CO2 emissie van 114 g / km en een gecombineerde verbruik van 5 liter / 100 km. In beide gevallen is de Duratec-motor gekoppeld aan een vijftraps handgeschakelde transmissie. Rendering versie heeft een 85 pk Eco-versie, in principe, is hun komst niet bedoeld om Spanje-, waarin diverse technische oplossingen die het verbruik cijfer te optimaliseren. Deze doeltreffend zijn banden met lage rolweerstand, een aantal specifieke aerodynamische gegevens recuperatieremsysteem.

Interieur Ford Ka +Goed uitgeruste biedt zes standaard airbags en stabiliteitscontrole, onder anderen. 85 pk versie kunt u insluiten climate control, lederen stuurwiel cruise control en verwarmbare stoelen en parkeersensoren achter.

aankomst van Ford Ka + is gepland voor september, van een prijs van 9.900 euro in Duitsland, ja, niet met inbegrip van aanzienlijke kortingen die zijn er zeker om te concurreren met Dacia Sandero en Kia Rio.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Ford Fiesta ST200: de sterkste partij ooit

Ford Fiesta ST Ford Focus ST Line en Line: hout sportievere

De EcoBoost Ford Motor drijft een ... skateboard!