Nieuwe Mercedes C-Klasse AMG Line, Strip

Nieuwe Mercedes C-Klasse AMG Line, StripNieuwe Mercedes C-Klasse AMG Line, StripNieuwe Mercedes C-Klasse AMG Line, StripNieuwe Mercedes C-Klasse AMG Line, Strip

De Detroit Motor Show 2014, die zal plaatsvinden 13-26 januari, zal de presentatie van de nieuwe generatie van Mercedes klasse C. Nou getuige, het Duitse merk zal ook de Amerikaanse evenement te nemen om de wereld te laten zien van de nieuwe verpakking AMG Sport Line aanpassen specifiek voor saloon.

de AMG pak Line voor de nieuwe Mercedes C-Klasse onder meer in de buitenkant oversized bumpers, specifieke grille, side skirts, diffuser, dubbele uitlaat in twos, geperforeerde remschijven en chroom kozijnen.

aanbod legering de verpakking AMG Line voor de nieuwe C-klasse Ook biedt het verschillende mogelijkheden, met verschillende ontwerpen up 18 inches diameter. kit zal ook beschikbaar sportophanging, veren en dempers instellingen en het lichaam verlaagd 15 mm.

Voor zijn deel, cabine Het zal ook voorzien van elementen in deze AMG pak Line, maar voor nu, Mercedes-Benz Hij heeft niet gevorderd geen details of een foto.