Dit is de nieuwe auto Schwarzenegger: de eerste elektrische Hummer Wereld

Dit is de nieuwe auto Schwarzenegger: de eerste elektrische Hummer Wereld

Oostenrijk heeft gewoond één van de meest surrealistische situaties in de automotive wereld in de afgelopen jaren. En dat is toen we zeiden dat de markt voor elektrische auto's kan een revolutie in de auto-industrie, hebben we nooit gedacht dat het zou uiteindelijk leiden tot een gekke combinatie die samen een Hummer heeft gezet met een elektrische motor en Schwarzenegger.

Zo, het ondertekenen van elektrische batterijen Kreisel Electric Hij heeft in Oostenrijk opgeleverd 's werelds eerste elektrische Hummer Arnold Schwarzenegger. Dit bedrijf zegt dat kan Tesla wedijveren met betrekking tot de kwaliteit van de batterijen en om te bewijzen dat is een icoon van de verbranding voertuigen gemaakt in een elektrische.

Om dit te doen, Kreisel Electric voorziet deze Hummer H1 twee elektromotoren gecombineerd leveren 480 pk vierwielaandrijving. Dit leidt tot de som van motoren en batterijen voor 3300 kg, zodat het een prestatie dat de legendarische off-road het niet te verwaarlozen bedrag van reikt 300 km van autonomie en 120 km / u topsnelheid.

"Een voertuig rijden door de omgeving zonder wekken de schapen" Said Markus Kreisel in een presentatie waarin moppen zijn, gebruik te maken van de opening van een winkel van de firma in Oostenrijk.

Een hechte vriendschap

En, ondanks het beeld dat we zouden kunnen hebben van Schwarzenegger, de bodybuilder, acteur en politicus zet zich in voor de verspreiding van elektrische voertuigen, dus het is niet de eerste keer dat Kreisel Electric elektriseert een van de meest geliefde modellen. Schwarzenegger heeft ook een Mercedes G-Klasse die stoot geen schadelijke emissies.

Oostenrijk heeft niet gezocht naar de mogelijkheid om grappen over zijn nieuwe voertuig missen en zei dat als Kreisel Electric blijft zijn project te bevorderen, volgende keer reist in een elektrische vlak.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Schwarzenegger maakt van uw Mercedes G Klasse in een elektrische (video)

Arnold Schwarzenegger en auto's, de kleine juwelen Terminator ...

Uro: de "Hummer" Spanjaarden die misschien nog niet gehoord