Dit is de nieuwe BMW M4 CS: prijs voor Spanje

BMW M4 CS, foto's van de nieuwe sport juweelBMW M4 CS, foto's van de nieuwe sport juweelBMW M4 CS, foto's van de nieuwe sport juweelBMW M4 CS, foto's van de nieuwe sport juweel

de BMW M4 CS Het is een van die auto's die raken hart Ik zie niets. Het nieuwste lid van de Family Series 4 bereikt Spaanse markt met het onderscheid van de meest geavanceerde en exclusieve versie in haar assortiment (met toestemming, natuurlijk, beperkte serie BMW M4 GTS van 500 pk waarvan slechts 700 eenheden produceren). de CS M4 en het ondersteunt orders in de officiële dealers van het merk in Spanje een prijs van 133.900 euro.

En wat maakt je zo speciaal BMW M4 CS? Ten eerste, verbeterde motor, in het bijzonder bekend 3,0 TweelingTurbo zes lijnmotor stretching zijn vermogen 431 pk "normaal M4" de 460 pk M4 CS. de maximumkoppel Ook verhoogt van 56.08 MKG naar 61.18 MKG van dit persbericht.

In aanvulling op de mechanische verbetering, BMW M4 CS Zij presenteert haar nieuwe design van het exterieur kunststofdelen versterkt met koolstofvezel (CFRP) beide kap zoals in de diffuser air. Een van de kenmerken van deze sport zo bijzonder is gevonden in haar lichtmetalen velgen nieuw ontwerp van 19 inches 20 inches voor en achter. Aan de andere kant, lichttechniek OLED, een van de meest geavanceerde en verfijnde van de tijd, is ook aanwezig in de achterlichten.

BMW M4 CSde standaarduitrusting van de BMW M4 CS omvat de volgende: dubbele koppeling M Drivelogic remmen M Motorsport Carburo de silicio versterkt koolstof, Servotronic, dynamisch aandrijfsysteem M Drive, achteruitrijdcamera in het systeem van parkeerhulp, regensensor , cruise control met remfunctie, navigatiesysteem Professional, Head-Up display projecteert informatie over het apparaat op de voorruit en het geluid hifi-systeem binnen, onder andere dingen.

de carrosseriekleuren beschikbaar waarmee je kunt kopen de BMW M4 CS vijf: Alpine White, Black Sapphire, Frozen Dark Blue II, San Marino Blue Metallic en Lime Rock Gray.

U kunt ook geïnteresseerd

De BMW i8 Roadster, die al in eindfase komt in 2018

Officer! BMW M5 2018: Alle gegevens en foto's van de nieuwe sport beest