Seat Leon ST, We hebben al familie!

Seat Leon ST, zo is de familieSeat Leon ST, zo is de familieSEAT Leon ST, zo is de familieSeat Leon ST, zo is de familie

Nieuwe Seat Leon ST familie, video

Voor de officiële lancering, heeft Seat gekozen voor de Frankfurt Auto Show (Duitsland) in september. Maar maanden voordat we hebben de mogelijkheid aan te raken en te bladeren doorheen gegeven.

Seat Leon ST familiede Nieuwe Seat Leon ST groeit 28 cm in lengte tov versie 5-deurlichaam (aldus gemeten 4,54 meter) En al die centimeters richten op de achteras rug, het creëren van een evenwichtig pakket.

Bagageruimte interior

Bij het openen van de kofferbak, maken we gebruik van het embleem van het merk, de 'S'. Niets te bekritiseren. En is dat het eerste gezicht, de kofferbak van Leon ST presenteert ruim en praktisch, met een vlakke laadvloer mond die onze activiteiten veilig laden en lossen zal vergemakkelijken. Ae ruimte is om zijn regelmatige oppervlak bijna vierkante voet (102 cm lang x 100 breed, volgens onze metingen), meegaand 587 liter Ze kunnen worden uitgebreid tot 1470 liter met neergeklapte achterbank. Bij het laden van bagage nadeel de lade met enkele tik licht en ontdekten twee kleine openingen aan de zijkanten om kleine voorwerpen, plafondverlichting en uitlaat 12 volt stoppen. En als we willen de ruimte te vergroten, hebben we de mogelijkheid van het verlagen van de boot vloer een paar centimeter (iets meer dan 11). Deze bevindt zich onder de reservewiel, hoewel het zou wel conventioneel.

Vouwen van de achterbank, naast de gebruikelijke wijze, aan beide zijden van de boot zijn ongeveer praktische shooters rug naar beneden (40/60) comfortabel en gemakkelijk. We zullen een groot oppervlak in hoofdzaak glad lading bijna 187 cm naar voren rugleuning raken. Er zal geen belemmering voor onze zoon fiets of te kopen meubels bij Ikea zijn. Op de zitting weer in de oorspronkelijke stand wordt de bewerking maken vanuit de passagiersruimte. Seat Leon zetels ST zijn vaste en bewegende longitudinaal, dus wat dat betreft kunnen we niet meer terrein te laden especio krijgen.

Om te sluiten, omdat er geen lock-out, we Duw de poort harde als we voeren de operatie in één beweging.

Naast de nieuwe lijn en de romp, de ST aanbiedingen panoramadak dat groeit met het lichaam en bedekt de ruimte tussen de voorstoelen en achter, noviteit op familiemodel hun broers en 3 5 deur dakbedekking uitsluitend de voorstoelen. Een andere exclusiviteit in de ST familie zijn gordijnen voor de ramen van de achterste zitplaatsen te worden aangeboden als een optie, evenals imperiaal dat we ze zullen hebben in chroom of carrosseriekleur.

Onder de lijst van de technologische optionele elementen, plus geïntegreerde LED-koplampen, het heeft de adaptive cruise control radar nabijheid ACC en DCC aangepast onderstel control, wijzigen van demping. Hij trad voor het eerst aan de familie Leon in de ST, omdat zowel de SC en 5 deuren later toe te voegen. Het bevat ook de standaard rem multicolisión, slaperigheid detector, de grootlichtassistent en laan besturingsassistent. Voor entertainment, het besturingssysteem Seat Easy Connect, die regelt de functies van entertainment en communicatie, onder meer door middel van een 5,8-inch touch screen op het dashboard.

Seat Leon ST familiebinnen, Het interieur van de familie is identiek aan de Leon 5 deuren door het ontwerp, materialen en kwaliteitsinstellingen. Zo is de ruimte voor de benen en schouder in de achterste rij van zitplaatsen, want hoewel we nog steeds geen officiële maatregelen onze meter geen verschil controleren we. Hoofdsteunen van de twee laterale zittingen hebben uitgebreide hoog, niet in het midden, waardoor die in de juiste positie voor lange mensen worden geplaatst.

motorenaanbod

Het zal een reeks zeer vergelijkbare thrusters die zich op de 5-deurs en SC hebben. in benzine, keuze uit twee varianten met 1,2 drijfgas TSI, 86 en 105 CV, en de uiteindelijke aanvoer 1.8 TSI 180 pk en 250 Nm koppel bedragen. Uitgerust met start-stop-systeem start&stop, 105 pk motor verbruikt 4,9 liter / 100 km en de uitstoot 114 g / km CO2. Als onze voorkeuren zijn gericht op diesel, ST rust de TDI CR met een vermogensbereik van 90 tot 184 pk. De 2.0 TDI 150 pk opgenomen verbruik 4,1 liter en emissie van 106 g / km CO2. Benadrukt de CR 2.0 TDI 184 pk en 380 Nm met een verbruik van 4,3 liter en emissie van 112 g / km, alleen in het FR afwerking.

nieuwe ster SEAT heeft al het schema: zal worden gepresenteerd in september, we rijden dan in oktober tot en met dealers hit later dit jaar. Aangezien er nog steeds meer dan 4 maanden voor commerciële start, Seat technici zijn vormgeven afwerkingen en opties, dus voor nu weinig meer we kunnen je verder komt in dit verband. Heeft uw prijs? Boven, natuurlijk, de 14.990 euro die de 5-deurs versie splitst.

Merk op dat ...

De stam van de Seat Leon ST heeft een inhoud van 587 liter. Op dit moment, er zijn slechts twee familie's soortgelijke afmetingen (MQB delen hetzelfde platform) met een grotere stam: Skoda Octavia Combi (610 liter en een 10 cm langer lichaam) en de VW Golf Variant (605 liter en dezelfde lengte van het lichaam Toyota). Een Hyundai i30 CW en Kia cee Sportswagon hebben 528 tot 510 liter, respectievelijk.