Nieuwe Mercedes C Klasse 2014 nu te koop

Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014

de nieuwe generatie van de Mercedes Class C Het is nu beschikbaar op de Spaanse markt, in eerste instantie in sedan-body versie sedan en slechts drie motoren. Onder de kenmerken van nieuwe klasse C We benadrukken de nieuwe bouwmethoden, met het massale gebruik van aluminium (Ongeveer 40 procent meer dan de vorige generatie), waardoor het verstrekken middellange tot 100 kg minder, die zij vertaalt zich direct in een lager brandstofverbruik (tot 20 procent minder Ze aangekondigd dat ze hun motoren te brengen).

Prijzen Mercedes-Benz C-Klasse 2014

Mercedes-Benz C 180 Berlina: 34.950 €
Mercedes-Benz C 180 Berlina 7G-TRONIC PLUS: 39227 €
Mercedes-Benz C 200 Berlina: 39.850 €
Mercedes-Benz C 200 Berlina 7G-TRONIC PLUS: 42755 €
Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Sedan: 39.450 €
Mercedes-Benz C 220 Bluetec 7G-TRONIC PLUS Berlina: 42245 €

Interieur Mercedes C-Klassede Nieuwe Mercedes C Class 2014 Het groeit in omvang dan de vorige generatie, met een lengte van 4686 mm (80 mm), een breedte van 1.810 mm (40 mm) en een wielbasis 2.840 mm (80 mm). Met deze veranderingen, is het duidelijk dat bij de ondertekening van de ster willen meer ruimte voor de passagiers, die op hun beurt zullen ook groter volume lading in het aanbieden romp, het deel van 480 liter capaciteit.

Het interieur van de nieuwe C-klasse Het is zeer vergelijkbaar met CLA en klasse A, met functies vijf ronde ventilatieopeningen. Vestigt de aandacht op de nieuwe touch screen in het midden van het dashboard waarvan de werking is vergelijkbaar met de huidige tablets, zodat het alle soorten gebaren en vingerbewegingen daarop. Een ander opvallend in de passagiersruimte en niveaus gekozen materiaal element, wordt gevonden in aanwezigheid systeem projecteren van informatie op de voorruit Head-Up Display.

Mercedes Class C Head Up Displaymotoren Letter: Diesel, benzine en hybride

mechanische range Nieuwe Mercedes C-Klasse, beide versies diesel als benzine, Het is aangepast aan de eisen van de standaard anti-vervuiling te voldoen euro 6. In eerste instantie, de enige beschikbare Diesel C 220 BlueTEC 170 pk en 4,0 liter / 100 km de consument, in aanvulling op de brandstof C 180 en C 156 pk 184 pk 200.

Later, de nieuwe C-klasse Diesel zal monteren op aanbieding 1.6 turbopower viercilinder niveaus 115 en 136 pk source Renault (Vergeet niet, dat er sinds enige tijd geleden Daimler en Renault-Nissan Groep een samenwerkingsverband in mechanische kwestie). Boven op de levering van diesel, maar ook zal een 2.2 204 hp, plus een veelbelovende en efficiënte C 220 BlueEFFICIENCY Edition 170 pk. Alle dieselmotoren zal het systeem SCR Selectieve katalytische reductie en speciale additieven AdBlue. Met de interactie van beide, het helpt om het niveau van te verminderen stikstofoxiden NOx.

in benzine, krachtigere versies vier cilinders komen ook naar de te bieden 238 pk, plus een 333 pk V6. Als dit gevarieerd aanbod mechanische weet dat je onlangs ondertekende ster naar voren komt er een hybride C-Klasse zijn, op het eerste, met Hybride versie C 300 BlueTEC met een thermische motor Diesel 204 hp en elektrisch van 27 CV. Voor deze variant, een gemiddeld verbruik is gevorderd 3,9 l / 100 km.

dozen zes-versnellingsbak en automatische 7G-Tronic Plus 7-speed Ook zij worden bijgewerkt na het aanbieden van hogere doses van efficiency en dynamiek. Naast de achterwielaandrijving, zal er de mogelijkheid om versies te kiezen De permanente vierwielaandrijving 4MATIC. Gelijke chassis, C-klasse Ook presenteert diverse innovaties, zoals de mogelijkheid om een ​​nieuw type luchtvering multimode chassisconfiguratie kiest het instellen afstelling van veren en dempers. Door het commando Agility Select, niet alleen aan te passen deze parameters, maar ook die met betrekking tot gasrespons en verandering kunnen kiezen uit vier mogelijkheden: Eco, Sport, Sport + en Individual.

Mercedes C Class 2014Aerodynamica, comfort en veiligheid

Aërodynamica is een van de belangrijke elementen die ingenieurs Mercedes-Benz Ze hebben speciale aandacht besteed aan de nieuwe klasse C. Namelijk, kondigt een Coëfficiënt Cx 0,24, een record onder haar meest directe concurrenten, BMW 3-serie en of ze Audi A4.

Sinds de ondertekening van de ster is groot normen ook beloften comfort en vlotte werking, met een groot werk gedaan op het gebied geluidsisolatie en het niveau trillingen. Tot slot, in termen van veiligheid en assistenten het besturen van de nieuwe Mercedes Class kunnen veel van de systemen en apparatuur in de technologische paraplu Intelligent Drive te nemen, tussen u, de adaptieve cruise control met een noodstop apparaten uit te blinken, het systeem waarschuwing onbedoelde voorsorteermogelijkheid controle blinde vlek detectieapparaat vermoeidheid en slaperigheid, onder anderen.

U kunt ook geïnteresseerd

- Mercedes Intelligent Drive Safety video

- Mercedes S500 Intelligent Drive, die leidt alleen!