Skoda Octavia 2017: prijzen en kortingen in ons land

De Skoda Octavia 2017 al te koop in SpanjeDe Skoda Octavia 2017 al te koop in SpanjeDe Skoda Octavia 2017 al te koop in SpanjeDe Skoda Octavia 2017 al te koop in Spanje

De Skoda Octavia 2017 range goedkoper U heeft de vijfdeurs carrosserie met 1.0 TSI 115 pk en afwerking Active. Het kost eenmaal toegepast alle promotionele kortingen, 15.500 euro. Deze twee biedt ze aan de ene kant, de 2154 euro die als een lancering promotie, Skoda stelt voor al haar eenheden, onafhankelijk van de motor en het lichaam; en ten tweede, de 3.000 euro aangeboden als een korting aan degenen die besluiten om de aankoop te financieren. De lijst prijs van deze versie Skoda Octavia 1.0 TSI 115 Active is 20.240 euro en, op dit niveau, zijn al standaard, bijvoorbeeld, airconditioning, boordcomputer, cruise control snelheid, Bluetooth, stereo Swing touchscreen 16.5" ...

Octavia 2.0 TDI DSG 150 L&K het boveneinde

Aan de andere kant, de duurste van het assortiment, ten minste tot het uiterlijk van de RS-versies gepland voor mei, zullen de Skoda Octavia Combi met de 2.0 TDI 150 pk, DSG -Alle Skoda kan deze automatische transmissie, meestal zeven versnellingen uitzondering zes nemen, zoals het geval van de motor-Laurin en afwerking & Klement. De catalogusprijs van 34.330 euro, wordt gereduceerd tot 29.000 euro.

Skoda Octavia 2017deze de afwerking standaard en specifiek het bevat naast wielen 18", de getinte glas, achterlichten met alle functies met LED en chroom pakket in zijn lichaam onderscheidend zijn lichaam. Binnen zijn de exclusieve lijstwerk, leder beklede stoelen en alcantara, omgevingslicht met leds, mousepads afgestemd op de bekleding. Ook in termen van functionaliteit, de bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar en geheugen, Amundsen browser met touch screen 20,3 "en alle mogelijkheden die het nieuwe systeem infoentretenmiento, in aanvulling op de Skoda Connect. Het omvat ook het panoramische zonnedak, sensoren parkeersensoren voor en achter, boordcomputer kleur, Hill Start bijstand, Autohold, Canton geluidsinstallatie ...

de prijsverschil tussen Skoda sedan, vijfdeurs en familie met de benaming Combi Het is voor alle versies van 950 euro.

Skoda Octavia 2017 de verwachte bestsellers

Onder de Skoda Octavia 1.0 TSI Active en Skoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG L&K zijn de versies voor het merk verwacht meer omzet. 16.800 en 19.100 euro, zodra de officiële tarieven op promotionele kortingen, is wat de kosten van de Octavia 1,0 TSI ambitie en Skoda Octavia 1.6 TDI Ambition, beide met 115 pk. De lijst prijs van deze twee versies met betrekking tot de 2016 serie is de 600 en 870 euro hoger in deze "modeljaar 2017"met 20.840 en 23.170 euro. De gemiddelde klimsnelheid, de Skoda Octavia, waarvan de marketing begint nu 780 euro, waarbij de meeste versies 1.6 TDI, nu met 115 pk vergelijking met eerdere 110 pk; Stijl met het afronden van de derde niveau binnen het bereik.

Zoals voor de Ambition afwerking, waarop Skoda naar verwachting het grootste aantal verkopen -is beschikbaar in aanvulling op de 1.0 TSI en 1.6 TDI met 1.4 CNG TSI, 1.4 TSI en 2.0 TDI toekomt, en is voorzien van standaard de twee zones climate control, multifunctioneel stuurwiel, regensensor en verlichting, geluidsapparatuur Bolero (tweede stap) en touchscreen, de boordcomputer (Maxi Dot), een pakket van leer dat stuurwiel beïnvloedt, pomo veranderen ... ook de paraplu onder de passagiersstoel onder andere bijdragen filosofie gewoon simpel.

Skoda Octavia 2017 inzet op aardgas

Binnen het bereik van de Skoda Octavia, de aanwezigheid van uitvoeringen met de 1.4 TSI -a motor, "standaard" heeft 150 pk in dit model en negeert de ACT, het afkoppelen systeem cilinders- aangepast voor gebruik met aardgas. Deze versies worden nu geïdentificeerd als CNG of G-Tec in Skoda assortiment en bieden een aantal waardig om voordelen te overwegen in het bijzonder, voor wie de toegang tot de grote Spaanse steden. En, aan een schuldeiser van de Eco sticker -voor hun lage NOx en CO2 worden kan het centrum van Madrid en Barcelona bereiken wanneer het verkeer is beperkt en nog minder kosten om te parkeren, waar ORA omvat variabele gebied uitstoot.

Skoda Octavia 2017De Skoda Octavia 1.4 TSI 110 CNG is te koop met Active en Ambition eindigt, in het laatste geval, beide met een handgeschakelde versnellingsbak, automatische transmissie en de DSG.

Ook met de twee lichamen, waarbij de stam is enigszins verminderd door locatie van de twee cilinders nodig aardgas bijgetankt slaan. Daarvan, dat ook de levering van wieldelen van gelijke grootte te voorkomen dat het gemeenschappelijk overige andere Octavia vermindering van de bagageruimte van 590 liter tot 460 liter van deze versies bereid om met gas, bij vijf deuren; en 610-480 bij de Combi.

Deze afzettingen, inhoud 97 liter of 15 kilo aardgas, zorgen voor een autonomie, alleen met deze brandstof, 400 kilometer; waaraan moet worden toegevoegd aan de 50-liter benzinetank ongewijzigd -deze op de andere versies van de Octavia in deze G-Tec, waarbij, kleven aan de goedgekeurde verbruik beslaan meer dan 1.300 kilometer tussen twee tankbeurten. is en lost een van de grootste problemen van het gebruik van aardgas: het ontbreken van een dicht netwerk van tankstations met dit product. Momenteel in Spanje zijn 47 waar je aardgas, voornamelijk gevestigd in Madrid, Barcelona en het Baskenland kan tanken. Om ze te vinden, Skoda levert een Smartphone applicatie specifiek: Skoda GNC.

De prijs van de Skoda Octavia 1.4 TSI CNG zal zijn, dankzij de promotionele kortingen, vergelijkbaar met de Skoda Octavia 1.0 TSI, zowel afwerking Ambitie: 16.800 euro. Bovendien, leasemaatschappijen Ook zal een hebben maandelijkse vergoeding van 306 euro, vergelijkbaar met die hebben de versies met de 1.6 TDI. Volgens Skoda, de besparingen op aardgas stijgt tot 2.670 euro na een reis van 100.000 km.