McLaren P1, de eerste foto’s van het interieur

McLaren P1 interieurMcLaren P1 interieurMcLaren P1 interieurMcLaren P1 interieur

Zoals Hans en Grietje, McLaren we zullen 'broodkruimels' achterlaten in de vorm van informatie en foto's die ons zal nemen, in slechts een paar weken, de definitieve versie van de opvolger van de legendarische McLaren F1, P1. Het is in het Geneva Motor Show waar we zullen weten hoe het nieuwe supercar zal kijken uit Woking, een van de meest verwachte ontwikkelingen op dit begin van het jaar.

Het is op Facebook voor McLaren, waar ze hebben onthulde de eerste drie beelden van het inwendige de P1 en, niet verwonderlijk, wordt aangetoond zo spectaculair als het exterieur. een minimalistisch design, met aandacht voor detail, zoals in de MP4-12C, eenvoudig en de bestuurder gericht. De cockpit van een gevechtsvliegtuig ', Mclaren onthult, op zoek naar een compromis tussen comfort en controle 'van alle elementen binnen het bereik van de bestuurder, zoals de volledige climate control, de navigatiesysteem of audio-apparatuur -developed samen met Meridian-.

Het is algemeen bekend McLaren traditie van het gebruik koolstofvezel in hun modellen, deze pionieren in de jaren 80 met de auto die geveegd in formule 1 op het moment. Nou, in de McLaren P1 gebruikt deze zeer licht en ultra-bestendige materialen voor vrijwel elke een van de hoeken: de zwevende middenconsole, de deurpanelen, de roof interieurafwerking, de dashboard en stuur Het is aanwezig koolstofvezel.

de obsessie met de lichtheid van McLaren het punt bereikt dat Deze is verwijderd van de bovenste harslaag carbon fiber, waarbij het om te zoeken naar een meer natuurlijke uitstraling. Zelfs de matten, optioneel, zijn uitgerust met een speciale statief.

de Type sportstoelen 'bucket', in een mengsel van Alcantara en leder, wegen ze alleen 10,5 kg per stuk. Het is gebruikt minimal schuim, bevindt in een ultradunne laag van koolstofvezel en tevens zeer lichte dragers. Ondertussen Alcantara en koolstofvezel zijn ook aanwezig in het wiel.

McLaren P1, de eerste foto's van het interieurTwee meer informatie contact op met onze aandacht, gezien de foto's overgenomen door McLaren. De eerste, die lijkt te zijn een panoramisch dak; en ten tweede de digitaal instrument Gelegen achter het stuur, met de cuentavueltas in horizontale opstelling en bereikt 9.000 rpm, beroemd Formule 1.

In de komende weken, zal McLaren meer informatie over hun nieuwe beest te onthullen. P1, dichter bij weten in de diepte. Wat we kijken er naar uit.