Hyundai i20 1.0 Turbo Sport, sportiever hout

Hyundai i20 1.0 Turbo Sport, sportiever hout

reeks auto de B-segment Hyundai i20 bereidt zich voor op de komst van de nieuwe variant i20 benzine 1.0 Turbo Sport.

De eerste Europese markt die beschikbaar zal zijn Nieuwe Hyundai i20 1.0 Turbo Sport je wil Duitsland. De eerste eenheden zal worden geleverd aan hun eigenaren van de volgende voorjaar, uitbreiding van marketing kort na veel van de landen van het oude continent.

De motoraandrijving de nieuwe i20 is een propeller 1,0 liter, inline driecilinder turbo en supercharged. De opgegeven maximumvermogen voor deze Hyundai i20 1.0 Turbo Sport Het is 120 pk, terwijl het koppel wordt verklaard 17.42 MKG. Verantwoordelijk voor het overdragen van asfalt kracht van deze kleine segment B is een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen. Op dit moment, in termen van prestaties en brandstofverbruik, de Aziatische bedrijf heeft niet gevorderd geen details over.

Hyundai i20 1.0 Turbo Sportin de vijfdeurs lichaam van de Hyundai i20 1.0 Turbo Sport Zij wijst op de specifieke kleur genaamd 'Polar White' te spelen met contrasten en kleine toevoegingen in het blauw. de Hyundai i20 1.0 Turbo Sport het zal rollen 2 cm dichter bij de grond de andere versies, door het aannemen van een regeling schorsingen passend en specifiek verminderde die 20 mm carrosserie.

Na inzet voor sportiviteit in de Hyundai i20 1.0 Turbo Sport geen tekort aan aerodynamische toevoegsels in het buitenland, zoals side skirts, small spoiler het achtergebied en de diffuser van de achterzijde, dat geïntegreerd uitlaat lucht.

en de Hyundai i20 prijs 1.0 Turbo Sport? In Duitsland, de vanafprijs bedraagt ​​19.990 euro. Een auto als de Ford Fiesta 1.0 EcoBoost is de Opel Corsa 1.0 Turbo en de Seat Ibiza 1.0 TSI hen een nieuwe rivaal verlaten.

U kunt ook geïnteresseerd

- Seat Ibiza 1.0 TSI vs Seat Ibiza 1.4 TDI, wat je het meest interesseert?

- Hyundai i20 tegen rivalen Opel Corsa en Skoda Fabia

- 2016 Hyundai i20 WRC, de nieuwe auto voor Dani Sordo