Lexus RX 2016: foto’s en gegevens van de vierde generatie

Lexus RX, en is de vierde generatieLexus RX, en is de vierde generatieLexus RX, en is de vierde generatieLexus RX, en is de vierde generatie

de vierde generatie Lexus RX SUV palm en ziet er na zijn presentatie in stijl in de Hall of New York 2015. De best verkochte auto over de 26 jarige geschiedenis van Lexus -iets meer dan 2,1 miljoen stuks zo diep verlaten avalan- vernieuwt zijn bedoelingen duidelijk: één van de meest interessante in de groeiende markt luxe SUV.

de DNA ontwerp Lexus RX 2016 (of Lexus RX IV) Is niet nieuw, want het lijken veel op elkaar, vooral de frontaal- met zijn kleine broer, niet minder spectaculair NX. Het voorste gedeelte wordt geleid door een prominente bumpers agressieve look, al karakteristiek Type koplampen met L-vormige LED, technologie die ook aanwezig is in de mistlampen.

Opzij gezien, Lexus RX vierde generatie toont dynamiek en elegantie in gelijke delen, met de scherpe daling achterste helling van het dak, het beeld en de gelijkenis van coupes. Ze bieden ook een grote attractie een opzichtige legering variantie diameter 18 naar 20 inch (Afhankelijk van kwaliteit), terwijl in de achterste zone neemt deze taak dakspoiler discrete afmetingen, koplamp LED-technologie en uitlaatpijpen geïntegreerd in de onderzijde van de bumper.

Vierde generatie Lexus RXInterieur technologie en luxe

Volgens de eerste foto's Lexus RX, Japanse bedrijf spaart geen inspanningen om een ​​te bieden uitstekende afwerking en materialen van hoge kwaliteit. De technologie begint snel om zowel de bestuurder en de andere metgezellen te verleiden, met systemen als HUD (Head Up Display) projectie-informatie op de voorruit en het systeem connectiviteit, navigatie en entertainment begiftigd met een grote hoge-resolutie grootte van het scherm 12,3 inch.

bewoner van achterstoelen, Lexus belooft meer ruimte beschikbaar voor zowel de benen en knieën te stoppen. De zijkant achterbank voorzien van verwarming pas en kan in een 60/40 verhouding worden gevouwen. Dit gebied reizigers kunnen genieten van hun favoriete entertainment content via twee nieuwe screens 11,6 inch geplaatst achter de hoofdsteunen van de voorstoelen.

Een hybride benzine

in eerste instantie, Lexus bevestigd RX IV een voeding bestaat uit twee alternatieven. In beide gevallen en in de afwezigheid van de officiële publicatie van data verbruik en de CO2-uitstoot, het luxe merk van Toyota zorgt ervoor dat de RX dit is veel efficiënter. In het bijzonder, voor het eerst aangekondigd in een versie RX 300 benzine engined 3.5 V6 met directe injectie 300 pk en, ten tweede, de RX 450h hybride variant die combineert een benzinemotor 3.5 V6 Atkinson cyclus met een elektrische motor-generator (de totale opbrengst van het hybridesysteem is 300 pk).

Chassis & Safety

Lexus waarborgt dat de nieuwe vierde generatie RX Het is toegenomen torsiestijfheid van het lichaam. Het ophangsysteem is ook geoptimaliseerd, terwijl highlighting voor het eerst in de RX de beschikbaarheid van een systeem adaptieve variabele ophanging (AVS).

Vierde generatie Lexus RXHet totale systeem veiligheid en bijwonen rijden Lexus Safety System voegt ook waarde aan de nieuwe RX IV. Onder de vele apparaten zijn de PCS-systeem Pre-Crash kan automatisch stoppen in bepaalde omstandigheden, het systeem van monitoring en waarschuwingen van onvrijwillige verandering rijstroken, automatische controle verschuiving van kort tot lang en achterlichten, hoek controle dood, het perifere bewakingssysteem View Monitor, adaptive cruise control Radar cruise control en achter controlesysteem verkeersknooppunten en kruispunten.

Het groeit in bijna alle dimensies

met 4.89 m lang, 1,89 m breed en 1,69 m hoog, de nieuwe Lexus RX IV Het groeit in 12 cm lang en 1 cm breed, terwijl de hoogte minder in 1 cm. de wielbasis stijgt van 2,74 m tot RX III 2,79 m (5 cm) van de vierde generatie.