Ferrari F60-Amerika, slechts 10 gelukkige een juweeltje

Ferrari F60 AmerikaFerrari F60 AmerikaFerrari F60 AmerikaFerrari F60 Amerika

Niemand kan de wereldwijde populariteit van de Ferrari te ontkennen. In dit geval is de markering Maranello viert zijn grote 60 jaar in Noord-Amerika met de lancering van de special edition F60-Amerika.

Ferrari heeft bevestigd dat alleen vervaardiging 10 eenheden van de F60-Amerika (Blijkbaar is de 10 units zijn al verkocht). Het aantal eenheden te produceren samenvallen met die wanneer de Italiaanse firma ook aangeboden een van de classic juwelen Fictieve meer door verzamelaars, zoals de 275 GTS4 NART Spider 1967 -de converteerbare versie van 275GTB4-.

de motor die een impuls zal geven aan de Ferrari F60 Amerika Het is bekend 6.3 V12 gemonteerd in een centrale voorste positie, waarvan het specifieke vermogen is nog niet bekend (in Berlinetta F12, V12 deze opbrengsten 740 pk en 660 pk FF). Het feit dat andere officieel bekend is, is de versnelling, de aankondiging dat deze exclusieve converteerbaar van stoffen dak U kunt bereiken 100 km / h staande start in slechts 3,1 seconden.

Een ander interessant element Ferrari F60 Amerika Het is dat het in staat is om sluit de kap canvas met de rijdende auto, zolang niet meer dan 120 km / h snelheid.

buiten kostuum Ferrari F60 Amerika hoogtepunten zijn duotone lichaam in blauw met witte strepen, beeld en de gelijkenis van de verschillende raceteams waarmee Ferrari heeft deelgenomen aan verschillende races gehouden op Amerikaanse bodem. Esthetisch en beveiligingsniveau, markeert de twee rolbeugel geplaatst achter de met leer bekleed en de concurrentie zetels zetels en hoogwaardige materialen die er in zitten verspreid.

U kunt ook geïnteresseerd

- Ferrari 458 Speciale A, de snelste Spider Cavallino