Mercedes S65 AMG Coupe, elegante en sportieve luxe

Mercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG Coupe

reeks Mercedes-Benz is voorbereid op de komst van een auto die exclusiviteit en sportiviteit combineert: de nieuwe S65 AMG Coupe. Met een motor 6.0 V12 biturbo 630 pk, Dit luxe versie Klasse S Coupe Het heeft alles wat gaande is om zijn eigen recht te worden in één van de meest spectaculaire auto's van het moment.

In de essentiële kenmerken van Mercedes S 65 AMG Coupe Ook wijst hij op zijn maximale koppel 101.97 MKG, beschikbaar tussen 2300 en 4300 rpm. Voor lichaamstype (coupe) en filosofie, dit nieuwe S 65 AMG Coupe Het kan worden beschouwd als de directe erfgenaam van CL 65 AMG. Geconfronteerd met deze, Mercedes zegt dat de S 65 AMG Coupe Het is veel efficiënter, met een gemiddelde kosten van benzine 11,9 liter / 100 km (2.4 l / km Tenzij de CL 65 AMG), terwijl het niveau van CO2 blijft aangekondigd in 279 g / km. In termen van de wetten van de Europese Unie milieu, wordt deze sport variant S 65 AMG Coupé al aangepast om te voldoen aan standaard anti-vervuiling euro 6.

Mercedes S 65 AMG binnenste CoupeZoals gebruikelijk in dit soort supercars, de voordelen voorlopige nieuwe Mercedes S 65 AMG Coupe niet teleur, met een versnelling van 0 tot 100 km / h in 4,1 seconden (0,3 seconden sneller dan de CL 65 AMG), terwijl de topsnelheid elektronisch begrensd tot 250 km / h.

Geavanceerde, intelligente technologie

Onder de technologische bataljon dat verbergt onder zijn slanke en sportieve design, de Mercedes S 65 AMG Coupe omvatten systemen zoals suspensies Magic Body Control interactie met de inrichting Wegdek Scan. De ruggengraat van zowel een stereoscopische camera ligt aan de centrale spiegel met een verrassende vermogen tot beeldvorming, voor zover kan analyseren eventuele onregelmatigheden van het asfalt te circuleren. Derhalve stuurt het systeem gegevens verzameld om suspensies te voren, zodat het voertuig elke meter asfalt wordt geconfronteerd met de beste timing en veringsettings. Met beide apparaten, de ster ondertekening zorgt ervoor dat grote doses van het comfort voor de inzittenden terwijl het voertuig beschikt over een grote sportieve rendement wordt bereikt. In feite, aanpassing van de dempers worden afgestemd op de eventuele minimale rolbewegingen minimaliseren.

Mercedes S65 AMG Coupe ExteriorGearbox AMG Speedshift Plus 7G-Tronic Het is verantwoordelijk voor het overdragen van asfalt volle kracht van de Mercedes S 65 AMG Coupé. Deze transmissie heeft drie werkingsmodi: C (Controlled Efficiency), Sport (S) en handmatig (M). De ECO start / stop en start-stop motorsysteem wordt automatisch geactiveerd door moduskeuze C.

conventionele batterij S 65 AMG Coupe Het lithium-ion (in plaats van conventionele lood), waardoor een besparing van ongeveer 20 kg. Niet de eerste keer dat een sportieve auto maakt gebruik van een batterij van dit type (in sommige versies van Porsche 911 GT3 Het wordt aangeboden als een optie en momenteel eigenaar van de S 63 AMG / S65 AMG sedan en Mégane R.S. 275 Trophy bieden ook vergelijkbare batterij).

Systems veiligheid ingelijst in technologie intelligent Drive Ook zij zijn aangebracht in de S 65 AMG coupe dienen. De komst van de meest krachtige auto tijde van de ondertekening van de ster wordt geschat voor oktober. De prijzen voor de Spaanse markt zijn nog niet bekend (de startprijs in Duitsland inclusief belastingen is 244,009.50 euro).

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

- Intelligent Drive veiligheid, video

- Mercedes S63 AMG Coupe

- Mercedes S63 AMG

http://www.autopista.es/novedades-coches/articulo/mercedes-s63-amg-96154