Lexus Hover, skateboard og fly fremtid (video)

Lexus Hover, den flygende skateboardLexus Hover, den flygende skateboardLexus Hover, den flygende skateboardLexus Hover, den flygende skateboard

den 21 oktober 2015, den nåværende slik vi kjenner den vil motta med åpne armer Marty McFly og Doc Jennifer, som kommer rett fra 1985 i sin DeLorean å redde barna i de to første. Sikkert du snakker om lyder ... 'Tilbake til fremtiden II', den andre del av en serie som har gjort historie i film og hvis fremste, i tilfellet av første rate, fyller 30 år denne 2015.

Hvis du har sett filmene, vil du huske at 'Tilbake til fremtiden II' hovedpersonen Marty McFly spilt av Michel J. Fox den stiger til en flygende skateboard midt i 2015. Vel, vi har nådd i år og det er fortsatt ingen denne contraption ... eller i det minste ennå ikke solgt. Og er at Lexus har skapt sin egen flygende skateboard, den 'hoverboard'.

Lexus Hover

De første testene, video

Firmaets luksus Toyota har produsert en prototype presentert for oss i en liten video. Det ser spektakulær og Det fungerer takket være flytende nitrogen ved -197 grader, superkondensatorer og magneter. Lexus har brukt 18 måneder på dette 'konseptet bord', og nå endelig kan vi allerede se resultater av sine tester i følgende Dual video skutt i Cubelles (Barcelona) og anlegg Evico i Dresden (Tyskland), en samarbeidspartner av Lexus i dette prosjektet.

Dette selskapet har spesialisert seg på magnetisk levitasjon teknologi og har jobbet med dette flygende skateboard og spesielle spor med permanente magneter, hvor de har søkt grensene i tabellen. Nå har denne overflaten flyttet til en park spesialdesignet for testing Cubelles.

Ansvarlig for å teste den for dette prosjektet har vært Ross McGouran, en ekspert skateboarder. Han selv har erkjent, etter å ha testet Lexus Hover, å måtte lære nye ferdigheter til å kontrollere det: "Det er en helt ny opplevelse for meg".

Dessverre, siden det japanske merket har allerede spådd at dette Hover ikke grunn for utgivelse.