2015 Hyundai Veloster komt

2015 Hyundai Veloster komt2015 Hyundai Veloster komt2015 Hyundai Veloster komt2015 Hyundai Veloster komt

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat Hyundai Veloster empezase om nu te verkopen in Spanje, een logische tijd voor deze met een update, zowel in design en met betrekking tot de beschikbare apparatuur.

De unieke coupe Koreaanse merk, dat heeft twee deuren aan de passagierszijde en slechts één aan de kant van de bestuurder, Hij heeft een aantal wijzigingen in de afbeelding ontvangen. In zijn lichaam benadrukt dat de oprichting van een nieuwe grille, Naast de nieuwe banden of xenon koplampen.

Inside zij worden opgenomen materialen van hogere kwaliteit om te winnen in aanwezigheid, maar in het algemeen het ontwerp ziet er gewoon overstuur. Juist de Turbo-versie van 186 CV, die meer nieuws zich richt, aandacht voor de integratie van enkele nieuwe zetels type "bucket", een leder stuurwiel, een nieuwe instrumentatie en het systeem 'Flex Steer ' voor richting (met drie vormen van bijstand), plus de mogelijkheid om het interieur aan te passen met nieuwe interieurkleur 'Orange'.

Nieuwe dual-clutch

De Veloster Turbo handhaaft de bekende zes-versnellingsbak, maar nu kunt u ook vragen om een nieuwe automatische dubbele koppeling DCT merk, genaamd 7, meer ontwikkeld dan de zestraps DCT dat nog beschikbaar is voor de Veloster GDI 140 pk. Dit kan ook handmatig maken.

De nieuwe verandering 7 DCT versie van Turbo aanbiedingen verschillende gebruiksmodi. D operatie is volledig automatisch, terwijl de bestuurder de nokken niet raakt, maar als je ze gebruiken zal gaan naar de handmatige modus voor een paar seconden. Als je van D naar sport, kan één of twee versnellingen direct te veranderen naar beneden, afhankelijk van het tempo dat we voeren. Dan, zonder het aanraken van de nok werkt in de automatische modus met een sport beheer; maar als we besluiten om de nokken te gebruiken zal gaan naar een beantwoorden volledig handmatig en zal niet terugkeren naar de automatische als je niet terug zet de hendel in D.

De Veloster Turbo 186 CV 7 DCT gaat van 0 tot 100 km / h in iets meer dan 8 seconden, terwijl de topsnelheid bedraagt ​​meer dan 215 km / h, de aankondiging van een gemengd verbruik van 7,1 liter / 100 km. Momenteel zijn er geen definitieve prijzen 2015 Veloster bereik, maar van Hyundai hebben we aangegeven dat de Turbo-variant uitgerust Het zou kunnen zijn rond 32.000 euro.