Jaguar XF Sportbrake 2017: Alle foto’s en data

Nieuwe Jaguar XF SportbrakeNieuwe Jaguar XF SportbrakeNieuwe Jaguar XF SportbrakeNieuwe Jaguar XF Sportbrake

de Wereld nummer een tennisser, Andy Murray heeft de opdracht gekregen om het te onthullen nieuwe Jaguar XF Sportbrake 2017. Jaguar vertrouwd verkrijging van hernieuwde interieurruimte en slurf ruimte, terwijl dezelfde afmetingen als zijn voorganger behouden blijft. de nieuwe Jaguar XF Sportbrake op de markt kwam met vijf motoren, waarvan er vier zijn diesel en benzine, Het is de basisprijs 45.600 €.

de nieuwe Jaguar XF Sportbrake 2017 Het presenteert een aantrekkelijke vertrouwd lichaam. Met het, Jaguar wil een auto die comfortabel over lange afstanden reizen zonder in te boeten sportiviteit dat punt van het hebben van het Engels merk aan te bieden. Om dit te doen, heeft Jaguar fit te zelfnivellerende luchtvering achter al zijn versies op te nemen gezien, zorgen voor een goede en evenwichtige rijeigenschappen ongeacht de belasting. Om dit moeten we verdeling van het gewicht toe te voegen dat ongeveer 50:50, volgens de Britse merk.

Jaguar XF Sportbrake 2017Een van de sterke punten van Jaguar XF Sportbrake 2017 is uw binnenruimte. Ondanks meten zes millimeter kleiner dan zijn voorganger (in totaal 4.95 meter lang), Is de wielbasis uitgebreid met 51 millimeter, waardoor ruimte krijgen achter en een draagvermogen van 565 liter zitplaatsen. Bovendien, de nieuwe panoramadak Het laat meer licht binnen, terwijl meer ruimte voor kweken zithoogte.

Jaguar XF Sportbrake 2017: Extra highlights

Als de uitrusting van de Jaguar XF Sportbrake 2017 we denken niet genoeg kunt altijd een aantal van zijn meest opmerkelijke keuzes. Als we willen reizen met extra comfort en veiligheid, is het mogelijk om vierwielaandrijving en configureerbare Dynamics-systeem, waardoor de bestuurder aan te passen aan uw smaak het stuur, gaspedaal en transmissie. Om dit moeten we de Adaptive Dynamics, die het opzetten van de schorsing in detail toe te voegen.

Daarnaast kunnen we een beveiligingssysteem dat de gebaren van de bestuurder analyseert op tekenen van slaperigheid toe te voegen en te waarschuwen hem dat hij een pauze en een armband die fungeert als een sleutel om te ontgrendelen en beginnen met het voertuig nodig heeft, gericht op bestuurders die willen sporten en vreest het verlies van zijn autosleutels.

Jaguar XF Sportbrake 2017Jaguar XF Sportbrake 2017: motoren

Zoals we al hebben gezegd, de Jaguar XF Sportbrake 2017 features vier opties Diesel en een van benzine. Onder de diesel versies, vinden we powertrains 160 pk (Bij handmatig of automaat en achterwielaandrijving) 180 pk en 200 pk (Beide met automatische transmissie en vierwielaandrijving optie in de eerste reeks en de krachtigste versie) en V6 300 pk (met achterwielaandrijving en automatische transmissie).

Wat betreft zijn benzine-uitvoering. de Jaguar XF Sportbrake een propeller 250 PK achterwielaandrijving en automatische transmissie, met een maximale versnelling van 241 km / h heeft en bereikt 100 km / h vanuit stilstand in 7,1 seconden.

U kunt ook geïnteresseerd

- Jaguar F-Pace 2018: meer vermogen en minder verbruik voor de Engels SUV. Wat we geprobeerd!

- Jaguar XE SV Project 8: einde van de geschiedenis De Jaguar's

- Alfa Giulia tegen Audi A4, BMW 3 Serie, Jaguar XE, Lexus IS en Mercedes klasse C