BMW M5 2018: eerste beelden van de toekomst all-wheel drive M5 …

Eerste beelden van de toekomst BMW M5 2018 ... de meest beestachtige saloon.Eerste beelden van de toekomst BMW M5 2018 ... de meest beestachtige saloon.Eerste beelden van de toekomst BMW M5 2018 ... de meest beestachtige saloon.Eerste beelden van de toekomst BMW M5 2018 ... de meest beestachtige saloon.

Eén van de innovaties die BMW ons in de komende Frankfurt Motor Show zal laten zien is de toekomst BMW M5 ontwikkeld in de afgelopen 5 Series G30... maar we kunnen nu al zien hoe het zal zijn. In www.bmwblog.com heb gepost enkele foto's uit een video, die is uitgelekt op een Chinese website, waar u kunt zien gewoon de manier waarop zal zeker de volgende BMW M5.

Op het eerste gezicht is te zien dat de nieuwe BMW M5 Het heeft een bumpers voorzijde onderste pluggen met grotere ventilatie andere versies van de Series 5. Zoals ook getoond is de lamellen van het karakteristieke "dubbele nieren" BWM Ze zijn geschilderd in het zwart. de bumpers achterkant Het presenteert een nieuw ontwerp, met functies die de sportiviteit van de M5 verbeteren, aangevuld met dubbele uitlaat en de centrale diffuser. En vergeet niet een discrete spoiler op het kofferdeksel. de vinnen lijken ook verbreed in vergelijking met andere versies van de Series 5, en ook de velgen Ze zijn specifiek. Het eindresultaat is sportief en elegant ingetogen, maar laat je niet misleiden.

BMW M5 2018 Frankfurt Motor ShowEen paar weken geleden hebben we geleerd van een aantal van de technische kenmerken van het toekomstige M5 ... dat eng. Het is gebleven block V8 Twin Turbo 4.4, maar macht is gestegen tot 600 pk (Previously 560 pk). Tevens krijgt een relatie over de verandering, die niet langer de DKG dubbele koppeling, de ZF Steptronic koppelomvormer 8 speed. Maar het meest opvallende zijn de nieuw transmissie.

Hoewel puristen resulteren gaan tegen de natuur en de geschiedenis van de M (exclusief SUV X5 en X6) BMW Hij heeft de bijna verplichte stap naar de nieuwe te ontwikkelen gegeven M5 met AWD... zoals het gebeurde in de "hoepel" Mercedes met E AMG. In het kort, BMW en Mercedes Ze klaar zijn met behulp van de natuurlijke omgeving Audi en in dit geval de RS6. Maar zeker de transmissie integraal de M5 Het zal goed worden ontvangen door meer teleurgesteld. BMW Het is een transmissie ontwikkeld drie modi Operating: uitgebreide, geïntegreerde achterwielaandrijving sport en! deze modus schakelt de centrale differentieel, zodat de M5 zou werken als een conventionele RWD. met Active achterste differentieel en 600 pk met nadruk op het achterste banden, zal de toekomst M5 stalen zenuwen en veel expertise nodig heeft om haar volledige potentieel te realiseren. Maar het volstaat te activeren 4WD modus om de M5 te leiden op het goede spoor.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

25 nieuwe BMW tot 2021

We testen de nieuwste BMW M5

BMW X7 en andere SUV