Seat Ibiza 2017: van de vormgeving en interieur

Seat Ibiza 2017: dit zijn uitwendige vormgeving en interioSeat Ibiza 2017: dit zijn uitwendige vormgeving en interioSeat Ibiza 2017: dit zijn uitwendige vormgeving en interioSeat Ibiza 2017: dit zijn uitwendige vormgeving en interio

We helpen bij het eerste de première van de nieuwe Seat Ibiza 2017 de vijfde generatie een van de meest populair in de recente geschiedenis van de Spaanse auto-auto, een auto zal dit jaar onze markt te bereiken in juni.

in deze eerste benadering met de Nieuwe Seat Ibiza, Wij kunnen u verzekeren dat is niet een spectaculair opvallend ontwerp door het toevoegen van baanbrekende esthetische elementen. Het zou kunnen zijn een mini Lion want hoewel er veel slagen genomen geëvolueerd van zijn oudere broer. Het zal een flitsende eerste auto niet op de straat, want om te zien wie de knappe die durft om een ​​ontwerp dat heeft gewerkt en hoe radicaal te wijzigen in de afgelopen jaren. Het is waar dat de nieuwe Seat Ibiza DNA heeft het merk nu er bijna Ateca Seat nieuwkomer en Seat Leon gerenoveerd 2017, zij het met kleine details die "vergroten" als een kap met meer "nerve" stappen gebeeldhouwde wiel Leon zijdelingse zenuwen die samenwerken in parallel, een achterlicht bijten veel aan de zijkanten...

In het algemeen zijn wij van mening dat de Seat Ibiza 2017 Het is goed geproportioneerd, met grotere breedte voor de set esthetische aanwezigheid en binnenruimte, strijd om meer ruimte voor knieën en inzittenden van de achterste zitplaatsen te winnen te winnen, evenals significante toename van de bagageruimte en lager de lading mond gemakkelijke taken met pakketten -de romp je hebt Achtergrond twee hoogtes, de top één vlak ligt met de achterbank volledig opgevouwen een laadvlak perfect flat- genereren.

Interieur Ibiza 2017Seat Ibiza 2017: we waren binnen gezeten

wanneer We nemen plaats in de Seat Ibiza 2017 we waarderen een dashboard met een middenconsole zijn op zoek naar de bestuurder om alles wat je nodig hebt in termen van te verstrekken ergonomie, comfort en veiligheid. Mooi modern interieur Ik waardeer wat pluizig en niet alle plastic in enkele van de belangrijkste sites, degenen die graag spelen en waarin gelijke minimaal zinken de vinger. Zal dit exclusieve detail zijn latere broers Volkswagen Polo gemaakt in Pamplona of Audi A1 made in Martorell? We dachten dat de schoten hier kan gaan.

in de achterste zitplaatsen, een goede toegang tot hen en veel ruimte voor de knieën en het hoofd, gevolg van een slag toe met negen centimeter en een positie van de inzittenden erg depressief. Het is ook opmerkelijk dat de zijdelingse zichtbaarheid voor de achterpassagiers kan worden verhypothekeerd bij kinderen en personen met kleine gestalte, Naast het aanbrengen van een dikke centrale tunnel die de vijfde plaats kunnen aftrekken. Zichtbaarheid manoeuvres ook enigszins belemmerd door een basis van de C-stijl met veel invloed op de hoek van onze blik naar uw hoofd naar rechts. De eerste indruk die onderschrijven of juist zal raken in ons eerste contact in vier maanden.