Klasse V Mercedes AMG Line, de meest aanpasbare ruimte

Mercedes Klasse V volgens AMGMercedes Klasse V volgens AMGMercedes Klasse V volgens AMGMercedes Klasse V volgens AMG

Het is de eerste keer dat de afdeling AMG belast met de ontwikkeling sport- -en wat deportivos- van Mercedes besteedt zijn tijd aan klasse V, de Mercedes verst van de technische principes en spirituele AMG. Voor nu is het niet bij hen opgekomen monteren een V8 met vijfhonderd CV naar klasse V, alles zal komen, en hebben zich gericht op het aanpassen van esthetisch oplossingen sport- en opties voorstellen dat het karakter van de grote reiziger versterken die leent klasse V.

Mercedes Class V

beide bumpers zijn nieuwe factuur en het heden shots van afkoeling van hoger afmeting dat ze er erg agressief. Achter ontvangt ook een small spoiler op de poort. de velgen van 19 inches met een specifiek ontwerp 7 spaak Ze uiteindelijk toch een goed beeld sportievere, ondertekend door een vermindering hoogte de carrosserie van 15 mm. Deze vermindering in de hoogte wordt bepaald door de gemonteerde over kortere veren en stevig en specifieke dempers, die uiteindelijk zal verbeteren aandoenlijk aandrijving, de stabiliteit en dynamisch tussen curven klasse V.

Mercedes Class V

Binnen de beluchters zijn chroom en verschijnen inserts in koolstofvezel. de pedalen versnellen en afremmen hebben opvallend beeld, gemaakt aluminium gepolijst, de zuiverste stijl AMG GT. In de middenconsole is het een gekoeld compartiment ingeschakeld. Optioneel kunt u ook een 5-liter draagbare koelkast. de stoelen tweede en derde rij zal hebben afkoeling, behalve verwarming. AMG ook voor online heeft specifieke ondersteuning ontwikkeld in de zetels voor iPad.

Mercedes Class V

AMG Ook bereidde een plafond pspectaculaire anorámico voor klasse V, Het grootste segment Mercedes, bepaalde acties 1.90 x 1.12 meter. Het bestaat uit twee delen. Het voorste glijdt en gefixeerd tweede. Als een nieuwsgierigheid, het heeft een regensensor en wanneer het dak open is ingesteld op regen, hij net gesloten.

Mercedes Class V

deze nieuwe AMG lijn Het zal beginnen met het aanbieden later dit jaar. Het zal beschikbaar zijn in zijn alle de mechanische versies en de drie lange lichaam.