BMW 8-serie Concept: luxe en technologie zonder beperkingen voor 2018

Augustus 2018 BMW Serie: gefilterd hun eerste foto'sAugustus 2018 BMW Serie: gefilterd hun eerste foto'sAugustus 2018 BMW Serie: gefilterd hun eerste foto'sAugustus 2018 BMW Serie: gefilterd hun eerste foto's

Officer! in 2018 reeks BMW Het zal worden uitgebreid met de komst van nieuwe BMW 8-serie Coupe. Zijn prototype versie, genaamd 8-serie Concept, dit weekend in première in Concours d'Elegance Villa d'Este (Italië), één van de grootste evenementen van internationaal belang in de wereld van klassieke auto's, supedeportivos inzameling en futuristische prototypes.

Bij BMW 8-serie Concept, Dit prototype heeft weinig onwerkelijk en we zullen bijna zien zoals het is in de uiteindelijke productie model. Het design van het exterieur is een provocatie om alle zintuigen en van de leiding van de Beierse onderneming zelf, ze praten over hun nieuwe "schepsel" als de nieuwe vlaggenschip. In feite is de directeur van het bedrijf, Harald Krúger, gedefinieerd vrij sterk: "de nieuwe Series 8 zal een echte droomauto".

BMW 8-serie Concept: "een auto voor de liefhebbers om te rijden"

de nieuwe BMW 8-serie Concept houdt pure essentie van de Duitse mark, dat hij is vastbesloten sensatie de drivers wanneer ze hun commandanten. Adrian van Hooydonk, Senior Vice President van BMW Group Design, zegt dat deze nieuwe creatie "Het is een auto voor mensen die houden van het rijden".

BMW 8-serie Concepteen lange motorkap, lage lichaamslengte, aerodynamische en futuristische lijnen, air diffuser van koolstofvezel, stijlvolle lichtmetalen velgen 21 inch nieuwe wet, grote grille, dubbele koplampen lasertechnologie, uitlaatpijpen trapezium aan het einde, uitgesproken en daaropvolgende daling karakteristieke stijldak coupes ... de nieuwe BMW 8-serie Concept is veel details aan de buitenkant.

dit alles visuele voorstelling Het heeft zijn continuïteit binnenland, waar de cabine Het is ontworpen na en voor de bestuurder. Binnen, de opvolger van de hoogwaardige materialen (Aluminium, leer, koolstofvezel, Swarovski kristallen in de multifunctionele iDrive...) En, natuurlijk, puur technologische, multi-touch en digitale displays.

Uiteindelijk is de 8-serie Concept, naast het dienen base voor Nieuwe 8-serie Coupé (En op dit platform, moeten ze meer dan waarschijnlijk te ontwikkelen 8 Reeks Cabrio en Coupé versies Gran 5-deurs) Is een heerlijk voorgerecht van alles wat in de komende jaren BMW te komen. We houden de rapportage ...