In 2025 zal BMW maximaal 12 auto’s honderd procent elektrische hebben

In 2025 zal BMW maximaal 12 auto's honderd procent elektrische hebben

BMW zal bieden tot 25 modellen geëlektrificeerd in 2025, 12 van hen zijn honderd procent elektrisch, met een autonomie van 700 kilometer. Dit werd aangekondigd door de voorzitter van het merk, Harald Krüger, een handtekening evenement in München. Ook gezorgd dat de verhoogde productie van geëlektrificeerde patronen beïnvloedt alle series modellen BMW-groep, waaronder Rolls-Royce merken en BMW M.

"Als pionier in elektrische mobiliteit, begonnen we ons wagenpark te testen mini E Electric in 2008. Een waardevolle kennis werd geïntegreerd in onze eerste volledig elektrische auto productie, BMW i3, De originele "merkte Harald Krüger. "De BMW i3 is de best verkopende elektrische auto in de wereld in zijn segment sinds de lancering in 2013. We zijn met succes de overdracht van technologie met andere modellen van BMW i".

De president ging uit te leggen dat "we zijn erg trots om klanten het breedste scala van premium auto's wereldwijd geëlektrificeerd bieden. Dit najaar zullen we tien geëlektrificeerde auto's beschikbaar te hebben: Negen auto's en geëlektrificeerd onze evolutie C-elektrische". "Dit jaar zullen we 100.000 geëlektrificeerde voertuigen naar klanten. Aan het einde van 2017 zal er een totaal van meer dan 200.000 voertuigen op de weg geëlektrificeerde BMW Group".

Ontwikkelingen in de Frankfurt

De president heeft bevestigd dat de onderneming op het zal presenteren Toon International Motor in Frankfurt een nieuwe vierdeurs elektrische auto die wordt geplaatst tussen de i3 en i8 hybride sportwagens. Daarnaast kunt u het concept van de nieuwe Mini E Electric, waarvan de start is gepland voor 2019. "Als we aangekondigd zien, zullen we een hebben X3 elektrische variant 2020. Een beetje eerder, in 2018, het bereik van elektrische en hybride plug-in auto's BMW zal uitbreiden met de komst van de verwachte spectaculaire BMW i8 Roadster. En als colofon, wordt gepland om BMW inext, onze volgende speerpunt van innovatie voor 2021". Het zal 100% elektrische auto en autonoom rijden zijn.