BMW X1 M Sport Trek uw sportieve kant

BMW X1 M Sport, de foto's van deze sportieve versieBMW X1 M Sport, de foto's van deze sportieve versieBMW X1 M Sport, de foto's van deze sportieve versieBMW X1 M Sport, de foto's van deze sportieve versie

Geleidelijk gaat het invullen van de tweede generatie BMW X1, autotype SUV (SAV of 'Sports Activity Vehicle', de nomenclatuur van BMW) Kleinere in het bereik van de Duitse firma. Nu, het monopoliseert protagonism BMW X1 M Sport, een nieuw uitrustingsniveau gericht op liefhebbers vooral bestuurders van auto's met bepaalde sports kleurstoffen.

Een van de eerste prominente noten in verband met BMW X1 M Sport is de beschikbaarheid van een specifiek orgaan kleur van deze versie, genaamd 'Estoril Blue'.

in de exterieur design van de BMW X1 M Sport opvallen als de nieuwe elementen lichtmetalen velgen 18 inch (19 inches facultatief), De nieuwe verpakking buitenverlichting (met nieuwe led koplampen Type) En specifieke chrome trim. Binnenin zijn de belangrijkste elementen in het sportstuur is opgenomen in de pak M, sport voorstoelen en interieurafwerking dak nu en dan 'BMW Individual Antrazit'.

de uitrusting de BMW X1 M Sport compleet met andere systemen en apparaten sportonderstel M, navigatiesysteem, cruise control met remfunctie en parkeerhulp.

Benzine of diesel, de mechanische aanbieding aangeboden door de BMW X1 Het is gevarieerd. In diesel-varianten je beschikbaar bent SDRIVE 16d 18d SDRIVE 116 pk en 150 pk (Zowel voorwielaandrijving). Een stap boven uitvoeringen liggen BMW X1 BMW X1 20d en 25d van 190 en 231 pk, gekoppeld aan een automatische versnellingsbak 8 en het tractiesysteem intelligente xDrive. Voor degenen die benzine wilt, kunt u kiezen tussen BMW X1 sDrive 18i 136 pk en BMW X1 xDrive 25i met 231 pk.

Een andere kapitein en interessante lijnen in het bereik van BMW X1 is de mogelijkheid om het kiezen adaptieve ophanging DDC drie wijzen van regulering (Sport, Comfort en Eco), Waarmee u meerdere auto's rijden in een.

Kortom, de komst van nieuwe uitrustingsniveau BMW X1 M Sport in het bereik van deze SUV voeg meer zout en peper sport. de prijs het starten van de BMW X1 in Spanje is 30.950 euro.