Skoda Kodiaq, een SUV met zeer concurrerende prijzen

De prijzen voor de nieuwe Skoda KodiaqDe prijzen voor de nieuwe Skoda KodiaqDe prijzen voor de nieuwe Skoda KodiaqDe prijzen voor de nieuwe Skoda Kodiaq

Skoda Je hebt al hun prijzen bevestigd nieuwe SUV, Skoda Kodiaq ... maar op dit moment voor de Franse markt samenvalt met de viering van Paris Motor Show. Om te weten wat de kosten voor detail in de Spaanse zal moeten nog een paar dagen wachten Bovendien, hoewel deze specifieke tarieven voor Frankrijk toe te laten een zeer nauwkeurig beeld van waar ze de officiële prijzen van de Skoda Spaanse Kodiaq zal lopen, sommige modellen die al kunnen klimmen en meten.

de meer betaalbare versie, waarbij draagt ​​de motor 1.4 TSI 125 pk van deze nieuwe SUV, zal kosten 24.950 euro. De passage van 4x2 naar 4x4, in deze versies waar mogelijk om beide opties hebben, Het kost 1.500 euro.

Skoda Kodiaq: in Spanje, met grote transacties

de Skoda promotionele aanbiedingen in Spanje vertegenwoordigen een gemiddelde korting op de prijslijst van ongeveer 3.000 euro. In feite, in de Skoda Octavia bijvoorbeeld bewegen tussen 3100 en 3500 euro.

Skoda Kodiaq 2017

Hetzelfde gebeurt er naar verwachting met prijzen zullen kopers Skoda Kodiaq vinden toen, te beginnen in januari, kan deze SUV bestellen. dus, Skoda Kodiaq meer betaalbare, 1.4 TSI-motor met 125 pk en Active afwerking kosten, echt, iets minder dan 22.000 euro. De bovenste trede van de Skoda Kodiaq bereik zou bezetten de 2.0 TDI 190 pk vierwielaandrijving en DSG, Spanje waarvan de prijs zou iets onder de psychologische barrière van zijn 30.000 euro.

Aldus este SUV 4,70 m beschikbaar zeer concurrerende prijzen, in het bijzonder wanneer biedt ruimte enorme interieur en geavanceerde technologie, gedeeld met andere modellen van de industriële groep als Volkswagen Tiguan en zetel Ateca.

Skoda Kodiaq: zeven plazs, 800 euro

Tegen beide (en althans voor het ogenblik, in het eerste geval) de Skoda Kodiaq is de enige van de drie SUV ontwikkeld op MQB platform dat voorziet de mogelijkheid om zeven zetels. De derde zitrij dat deze bezetting bevordert zal een optie in alle markten (in Spanje de mogelijkheid om een ​​standaard werd tilde), waarvan de eerste De officiële prijs, die Skoda Frankrijk onthult, zal 800 euro.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle geheimen van Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq in de Tour de France

Alle toekomstige Skoda tot 2019