Maserati GranTurismo 2018: dit is de nieuwe sportwagen

Maserati GranTurismo 2018: de grote sport, gerenoveerdMaserati GranTurismo 2018: de grote sport, gerenoveerdMaserati GranTurismo 2018: de grote sport, gerenoveerdMaserati GranTurismo 2018: de grote sport, gerenoveerd

Wall Street heeft de site door Maserati gekozen om de wereld zijn nieuwe bewijzen, Maserati GranTurismo 2018. De New York Stock Exchange was een directe getuige van het nieuwe sportmerk drietand, waarbij Reid Bigland, CEO van het merk, belde de aankondiging van het einde van de dag. Naast hem, een Maserati SQ 4 "Nerissimo Edition", exclusieve versie van de VS, werd ook blootgesteld.

Van haar kant, de nieuwe Maserati GranTurismo toonde lichte veranderingen in de buitenkant esthetiek. Het ventilatierooster heeft kleine wijzigingen ondergaan en is enigszins verlaagd in hoogte, om een ​​nieuwe luchtstroom binnen en een kleine vermindering van Cx 0,01 luchtweerstand.

Binnen, waren ze de hoogste kwaliteit toegevoegd in het gebied van afwerking, een 8,4 inch waarmee bestuurt alle gegevens over het voertuig en infotainment Harman geluidsapparatuur dat zal verrukken de meeste muziekliefhebbers. Voorts twee afzonderlijke achterbank passagiers die mogelijk nog vier volwassenen.

Het beste is verborgen

Maar als we het hebben over Maserati praten over geluid, snelheid en sportiviteit. En dus moeten we kijken onder de motorkap. De nieuwe Maserati GranTurismo Sport kan worden gekozen en MC versie (Acroniem voor Maserati Corse), beide met een 4.7-liter V8 motor en 460 pk. echter, de MC versie biedt iets hogere prestaties dat de Sport bereikt daarom 100 km / h in 4,7 seconden (een sneller dan de tiende Sport) en 301 km / h snelheid tip (299 km / h Sport). Beide mount een automatische transmissie ZF zeven snelheid, zodat het enige verschil tussen de twee modellen is een iets lagere gewicht van de MC-versie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Maserati Ghibli, probeer dan de spectaculaire saloon

Maserati Levante, testte een sport luxe SUV

Maserati Zagato Mostro, het "monster" op liefhebber wielen