7 unieke en ongelooflijke Rolls-Royce het Midden-Oosten

Rolls brengt hulde aan de Verenigde Arabische EmiratenRolls brengt hulde aan de Verenigde Arabische EmiratenRolls brengt hulde aan de Verenigde Arabische EmiratenRolls brengt hulde aan de Verenigde Arabische Emiraten

de luxemerken steeds zijn ze meer geïnteresseerd in Midden-Oosten, een markt waar speciale uitvoeringen en exclusieve personalisatie zeer relevant. Voor Rolls-Royce dealership Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, is de derde in aantal verkopen van allen die hebben verspreid over de hele wereld, maar de meeste factuur. Zijn laatste wapenfeit is het creëren van zeven unieke modellen geïnspireerd door de architectuur, geschiedenis en tradities. Zie ongeveer wat elk.

Rolls Royce Phantom Grote moskee Sheikh Zayed

de Rolls-Royce Phantom probeert de stijl herscheppen Grote moskee Sheikh Zayed de dual tone uw lichaam geschilderd wit en goud. Zowel binnen als buiten uitstekende bloemmotieven, met een ambacht waarin ze ongeveer 800 uur werk hebben geïnvesteerd, met borduurwerk bestaat ongeveer 400.000 naden.

Rolls-Royce Phantom Coupé Qasr Al Hosn

de versie coupe de Rolls-Royce Phantom roept de kracht van Qasr-Al Hosn, traditionele residentie van de sjeiks van Abu Dhabi, met een two-tone body ook helder wit en blauw met gouden accenten.

Rolls Royce Phantom Drophead Coupé Desert Rose

Om de geest van de sedimentair gesteente dat mooie bloemvormige kristallen, call vormt herinneren woestijn nam toe, Cabrio Phantom Drophead Coupé Het is wit geschilderd met de top en hood in een diep bordeaux die probeert om de visuele indruk te bootsen.

Rolls Royce Ghost oude handelsroutes

de Rolls-Royce Ghost, salon in grootte onder Fantoom, reconstrueert oude handelsroutes met een wit en gouden cake afgewisseld met goud glitter en gele lijnen die met de rots en zandtonen deze legendarische routes.

Rolls Royce Dawn pearling traditie

De converteerbare structuur tewerkstellende geestverschijning, de Rolls-Royce reconstrueert de pearling en tinten van de oceaan met zijn verschillende blauw, zilver en beige.

Rolls-Royce Wraith valkerij

Om een ​​dergelijke belangrijk voor de mensen van de E Art roepenmiratos Arabische Emiraten zoals die van de valkenjacht Het wordt gebruikt om Rolls-Royce Wraith Onberispelijk wit met gouden ornamenten tekening van een valk en een interieur van roodachtig bruin bont.

Sheikh Zayed Rolls-Royce Wraith

De uiteindelijke realisatie van deze exclusieve reeks van zeven eenheden is een hommage aan de spectaculaire architectonische werk Sheikh Zayed brug in Abu Dhabi, met de blauwe zee en wit en zilver constructie.

U kunt ook geïnteresseerd

De Rolls-Royce Wraith meer rockers en solidariteit

Rolls Royce tuneado de wilder

Rolls-Royce Phantom Zenith Collection