Nissan Qashqai 360, een SUV die ‘ziet’ alle

Nissan Qashqai 360 retailNissan Qashqai 360 retailNissan Qashqai 360 retailNissan Qashqai 360 retail

Nissan blijft Kerving één van haar modellen grootste verkoper in Europa, de qashqai (In Spanje was het de vierde best verkopende auto in 2012). Om de aantrekkelijkheid van dit model te verhogen, heeft het Japanse merk besloten om het bieden Qashqai nieuwe 360-versie, een interessante variant brengt alles vanuit het oogpunt uitrusting en kleine esthetische gegevens onderscheidende vergelijking met de rest van het bereik van deze SUV.

Nissan Qashqai 360, een SUV die 'ziet' alleEen van de belangrijkste elementen van de nieuwe Nissan Qashqai 360 Het is de integratie van de serie Perifere visie systeem Around View Monitor, een inrichting waarin de voornaamste elementen van de vier camera's geplaatst rond het lichaam die het mogelijk maken vast te leggen vrijwel alles wat er gebeurt rond deze crossover. De beeldvorming kan worden uitgevoerd point to point of door middel van een meer uitgebreide en generieke visie.

de qashqai 360 Het heeft andere specifieke onderdelen van de uitrusting, zoals systeem Nissan Connect, een multimedia-apparaat connectiviteit en compatibel entertainment iPod, navigatie satelliet- en hands-free-systeem Bluetooth. In de buitenkant, de qashqai 360 ook onderscheiden door het aanbieden van een nieuwe kleur -Witte lichaam nácar- zin langsstaven maximum opslag van zwarte en legeringen specifiek ontwerp met een diameter van 18 inch.

de nieuwe Nissan Qashqai 360 Kan eerst worden gecombineerd met de motor Diesel 1.6 dCi 130 pk, een mechanisme dat ook andere voertuigen Renault-Nissan groep, zoals Mégane of schilderachtig. Bij Qashqai, gebruiksgraad en emissies die voor vier cilinders zijn turbodiesel 4,5 l / 100 km en 119 g / km CO2, respectievelijk.

De komst van de nieuwe Nissan Qashqai 360 Het is gepland voor volgende maand februari. Om het te promoten, zal het worden gehouden in een reclamecampagne die tot doel heeft om de aandacht van de mobiele gebruikers vast te leggen. Hier, van toepassing download Shazam en van het aantrekken QR-codes gemaakt voor de gelegenheid en gepubliceerd in gedrukte advertenties (tijdschriften, kranten en catalogi papier), zal 'land' op een specifieke internetportaal waarin de hoofdpersoon is de Nissan Qashqai 360.