Toyota RAV4 2014 met mechanische en cosmetische veranderingen

Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014

Het is niet een jaar geleden dat het debuut van de Toyota RAV4 in Europa en Japan het merk heeft al een aantal interessante veranderingen voor deze SUV bevestigd compact.

Bij mechanische voorziening, Toyota RAV4 2014 kan worden gekozen terwijl de motor Diesel 2.0 D-4D 124 pk, nu gecombineerd met permanent AWD (Tot nu toe kon slechts worden gecombineerd met twee wielen aandrijvingsversie). In combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, is een gemiddeld niveau van de emissies aangekondigd CO2 136 g / km.

Naast permanente vierwielaandrijving AWD, in deze versie 2.0 D-4D RAV4 2014 Het centraal staat dynamisch aandrijfsysteem Integreer Dynamic Drive System, een apparaat dat op zijn beurt wisselwerking andere systemen zoals VSC stabiliteitscontrole, de dynamische koppelregeling en elektrische besturing EPS (Electric Power Steering).

Via verschillende sensoren, elektronische controle van alle parameters snelheid en rotatiehoek. Tegelijkertijd het systeem AWD Door de dynamische koppelregeling controleert continu de overdracht van koppel tussen de voor- en achterwielen door een elektromagnetisch gestuurde koppeling geplaatst voor het achterdifferentieel. Onder normale omstandigheden, kan de koppelverdeling variëren van 100 procent tot 0 procent front back tot 50 procent as bij motorstatussen extreem of moeilijk. Voor offroad terrein, het systeem is uitgerust met een vergrendelknop AWD. Dit kan de bestuurder koppelverdeling vergrendelen in een vaste verhouding (50:50) bij snelheden tot 40 km / h.

Esthetische nieuwe kleren

de Nieuwe Toyota RAV4 Het zal nieuwe metallic kleuren aan de buitenkant en een te bieden lichtmetalen velgen exclusief 10 spaken en 18 cm in diameter. De dorpels en de achterklep nu gekozen elegante chroom. zwart, grijs, terracotta en beige: binnen, vier nieuwe kleuren zijn beschikbaar.

Op het technologisch niveau en uitrusting, het multimediasysteem connectiviteit, informatie en entertainment Toyota Touch 2 het wordt bijgewerkt, zal een nieuwe touch screen 6 '' en configureerbare bieden in zes talen. Audiofielen voor een hogere kwaliteit, kunt u optioneel kiezen voor een verfijnde specialist JBL Premium Sound System 440 watt met negen luidsprekers. Tot slot, beveiligingsniveau, wijst op de ATCM systeem toezicht op het achterste gedeelte. Deze inrichting is ook geschikt voor het weergeven eventuele dode hoek gezichtsveld, zodat wanneer de achteruit wordt ingeschakeld om het parkeren te voeren manoeuvre de bestuurder van de mogelijke aanwezigheid van een aankomend voertuig wordt gemeld dat kijkhoek ontsnapt de bestuurder.