Nissan Maxima 2016 sport sedan 300 pk

Nissan Maxima 2016Nissan Maxima 2016Nissan Maxima 2016Nissan Maxima 2016

de Nissan Maxima opent zijn nieuwe generatie in de 2015 New York Auto Show. Deze stijlvolle en sportieve vierdeursberline, Nissan verkoopt in de Amerikaanse markt, het gebruik van een nieuwe platform 25 procent stijver en lichter en in cosmetische sectie, neemt de kenmerken van Nissan Sport Sedan Concept onthuld op de Detroit Motor Show vorig jaar.

Begin aan de voorzijde, met een Grill met een gelabelde vorm in V en de LED-koplampen vorm van een boemerang. drijvend dak, dubbele uitlaat wielen 18 inch en een binnenste geplaagd luxe zijn de kenmerken. in de cabine vinden we elementen in Alcantara, met het stuurwiel met afgeplatte onderkant en een middenconsole met een 7 inch voorzitter gericht zeven graden in de richting van de bestuurdersstoel.

Nissan Maxima 2016

eventueel, De Nissan Maxima wordt aangeboden met geventileerde en verwarmde zetels, Bose sound system, zetels 'Ascot' Leather details diamant of omgevingslicht. technologisch spreken, de Japanse sport sedan is voorzien van cross-verkeer alert, adaptive cruise control, pre-collision warning front, enz.

Ongetwijfeld een van de meest belangrijke details van de nieuwe generatie Maxima is in zijn macht: 300 pk Stroom uit hun V6 3.5L, 36 mkg koppel en verbonden met een automatische versnellingsbak Xtronic traploze CVT. Aangekondigd voor de stad verbruik is 10,6 liter per 100 km en buiten de stad 7.8 l / 100 km.

zijn prijs voor de Amerikaanse markt, waar het zal aankomen in zomer, Het is 29.424 euro om te veranderen.