Alfa Romeo Giulia 2016: alle motoren

Motoren Alfa Romeo Giulia 2016Motoren Alfa Romeo Giulia 2016Motoren Alfa Romeo Giulia 2016Motoren Alfa Romeo Giulia 2016

Nieuwe dealers en is minder voor ons om de officiële aankomst bij te wonen Alfa Romeo Giulia, de nieuwe Italiaanse sedan die de vorige vervangt Alfa Romeo 159.

Gepresenteerd op de laatste Geneva Motor Show, het eerste voorschot Alfa Romeo Giulia We ontmoetten de krachtigste versie, verwacht Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 510 pk, een rivaal in plaats van hard tegen auto's van de wil van de BMW M3 of Mercedes C63 AMG.

de Alfa Romeo Giulia QU (Quadrifoglio) Het bevat een nieuwe benzinemotor 2.9 V6 biturbo. Er zal nog een iets minder krachtige variant, Alfa Romeo Giulia 2.9 V6 twin-turbo 490 pk. In beide gevallen wordt de kracht overgebracht alleen de achterwielen en de koers kan handmatig 6 versnellingen of DCT automatische dubbele koppeling 7 versnellingen zijn in de automatische uitvoering van 510 pk en 8-speed koppelomvormer in de variant van 490 pk.

de benzine toevoer Alfa Romeo Giulia 2016 Ook andere omvatten drie varianten. Alle drie gemeen hebben dezelfde motor, een nieuwe turbocharged vier cilinders 2,0 liter van rightsizing met interne aanduiding T4 GME (Acroniem van de woorden Global Medium Engine). Vermogen niveaus zal zijn 200, 250 en 280 pk en de afwezigheid van officiële bevestiging zullen we doorsturen die aanvankelijk beschikbaar 8-traps automaat en de mogelijkheid te combineren met twee wielaangedreven (achter) en vierwielaandrijving (AWD) zijn.

voor fans diesel, de Alfa Romeo Giulia 2016 Het zal drie alternatieven. In alle drie gevallen, zal de motor waarvan een gedeelte een nieuwe generatie Multijet directe injectie JTDm 2.2L en vermogensniveaus van 150, 180 en 210 pk. Volgens de voorkeursvariant, kan het een handmatige of 6-traps automatische transmissie 8-speed en alleen de krachtigste versie 2.2 JTDM 210 CV zal worden gecombineerd met AWD monteren.

Bij gebrek aan meer gegevens over het verbruik, emissies en prestaties van de nieuwe te komen Alfa Romeo Giulia 2016 (De Quadrifoglio versie accelereert van 0 naar 100 km / h in 3,9 seconden), ja, kunt u ervoor zorgen dat het volledige bereik van de dynamische systeem omvat Alfa DNA met een aantal rijmodussen waarbij de modificatie van verschillende technische parameters gaspedaal, de motor, de richting, verandering en instelling van de suspensies omvatten.

U kunt ook geïnteresseerd

- Quadrifoglio Verde Alfa Romeo Giulia, de prijzen voor Spanje

- Alfa Romeo Giulia: Alfa passie, Italiaanse passie