Jeep Wrangler 2018: eerste recreaties van de nieuwe SUV

Jeep Wrangler 2018 dus voorstellen hun fansJeep Wrangler 2018 dus voorstellen hun fansJeep Wrangler 2018 dus voorstellen hun fansJeep Wrangler 2018 dus voorstellen hun fans

We kijken ernaar uit om te weten hoe een van de meest klassieke scenario modellen en dat blijkt. Beide al gedeeld op het internet eerste beelden van wat zullen de twee-deurs versie de jeep Wrangler, na een jacht de legendarische spion foto glooiende terrein met camouflage.

Little zal het uiterlijk van de Jeep Wrangler wijzigen of, op zijn minst, dus stel je de auteurs van deze recreaties die zijn opgehangen aan J.L. Wrangler Forum, waar de meest enthousiaste van dit model te voldoen om het laatste nieuws met betrekking tot de SUV te bespreken.

In de beelden zien we dat Speciale LED-technologie staat centraal in de koplampen en achterste groepen en de grill is vernieuwd.

Jeep Wrangler, die bekend is

De beelden van de recreaties gemaakt door fans van dit model ziet er geweldig uit, maar wat we echt willen is wat het uiteindelijke model te zien. Om dit te doen, zullen we moeten wachten tot LA Auto Show om te bevestigen wat er zal zijn laatste verschijning.

Wat ze duidelijk hebben is dat de Jeep Wrangler aanbod niet veranderen, dus zal een aantal bieden uitvoeringen met twee en vier deuren en cabriodak, die zal plaats bieden de Rubicon, genaamd Sport of Unlimited. Als u wilt er een te krijgen, zal vier-deur productie pas in november en de twee deuren wordt niet verwacht dat de lopende band in te voeren tot februari volgend jaar.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Brutal! En een verticale wand laag Jeep Wrangler (video)

Jeep Wrangler Rubicon Recon: Lang leve de echte 4x4

De dag dat we temmen de Jeep Wrangler (het echte verhaal)