VW I.D. Buzz: groen licht voor elektrische Bulli XXI eeuw

Volkswagen I.D. Buzz, de Bulli bevestigd XXI CenturyVolkswagen I.D. Buzz, de Bulli bevestigd XXI CenturyVolkswagen I.D. Buzz, de Bulli bevestigd XXI CenturyVolkswagen I.D. Buzz, de Bulli bevestigd XXI Century

Tijdens het Pebble Beach Concours d'Elegance in Californië, Volkswagen heeft bevestigd dat zij haar zal produceren I.D. gezoem, een concept car die ademt Volkswagen Bulli filosofie of T1, "Hippie van" en zal volledig elektrisch, in het nieuwe tijdperk dat Volkswagen ster uit 2020, waarin elektriciteit een leidende rol zal moeten verwacht worden.

Herbert Diess, executive van de Duitse firma, heeft bevestigd dat de productie voertuig goed zal worden ontvangen na het prototype bij het publiek is geweest. "We hebben ontvangen honderden brieven en e-mails vraagt ​​ons om deze auto te bouwen, die een samenvatting van de Californische levensstijl. " Echter, we moeten wachten tot 2022 om het nieuwe voertuig te zien op onze wegen.

De belangrijkste gebouwen van de vernieuwing van de mythische van Het is een veelzijdige auto te voorzien, met een hoog draagvermogen, hoge zitpositie en een moderne esthetiek met retro details die niet de oorsprong model niet vergeten. Alle aangedreven door een elektrische aandrijving die beweging mogelijk maakt zonder uitwerpen emissies de droom van elke hippie.

Ondanks de bevestiging van het merk ze hebben niet gebleken over zijn propeller, dan dat ze gepresenteerd op de Detroit Motor Show, de eerste coming-out van het prototype, met twee elektromotoren voorzien vierwielaandrijving en 374 pk totale. Hieraan werd een tipsnelheid van 160 km / h worden toegevoegd, 5 seconden tot 100 km / u vanuit stilstand en 600 km van autonomie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

VW I.D. Buzz in Detroit

Auto's voor herinnering: Volkswagen Bulli

Brabus Bullit Coupe 800 pk van