Kia Carnival 2014, de derde generatie in zicht

Kia Carnival 2014, de derde generatie in zicht

de Kia Carnival Hij is geboren in 1999 als de grootste van de Zuid-Koreaanse merk minivan, en in 2006 bereikte de tweede generatie. echter, marketing in Europa eindigde in 2012. In andere markten zoals de VS, blijft onder de naam om te worden verkocht Sedona. Juist op Amerikaanse bodem, waar derde generatie Carnival / Sedona wereldwijd zal worden gepresenteerd.

Kia CarnivalHet is in het Nieuwe Auto Show York, tweede grote afspraak voor de automobilisme wereld na tonen de Detroit Motor in januari, en zal beginnen volgende 18 april. Een paar dagen geleden liet hij een eerste teaser Kia onthullen wat haar gezicht nu een nieuwe teaser laat ons aanvoelen hoe het zal zijwaarts. In het eerste beeld kunnen we de komst van de nu standaard te zien grote grille De grootste minivan en Zuid-Korea LED-technologie de koplampen. In het zijaanzicht, kunnen we de radicale verandering in zijn vorm en zijn imposante omvang te zien, kan men zich afvragen of het zal blijven ontvouwen in twee lichaam, korte en lange, om tegemoet te komen aan diverse markten, in dit verband, zoals in de VS en Europa. Ook de locatie van de handgrepen, volgt dat schuifdeuren blijven.

In het algemeen is de nieuwe Carnival / Sedona geven u een grote sprong voorwaarts op het vlak van design, zoals zij heeft gedaan in haar dag Kia Carens, compacte monovolume merk. Het merk heeft zojuist onthuld, wat informatie betreft, Het zal plaats acht inzittenden en hun apparatuur, plus een grote veelzijdigheid binnen, en het zal 'Oriented om liefhebbers van avontuur. Met de nieuwe teaser, Kia heeft ook aangekondigd dat de volgende generatie Sedona / Carnival haar nieuwe entertainment systeem en telematica zal debuut, klaar om het internet om de nieuwe modellen te brengen.

Nu hoeven we alleen maar afwachten of de vernieuwde Carvnival bereiken de Europese markt. Vergeet niet dat het Carnaval van tweede generatie Hij had een lengte van 4.81 meter lang, rangschikking van de grootste luchtvaartmaatschappijen in de markt. Er is al sprake van mechanische versie 3.3 GDI benzinemotor V6 290 pk, een motor, niet bereikt de Oude Wereld, waar de redelijke optie zou zijn om een ​​diesel te nemen als 197 CV 2.2 CRDi zijn voorzien van, bijvoorbeeld, de Sorento.