VW T-Roc Roc GTI en T-R, en de nieuwe sport-SUV zou kunnen zijn

VW T-Roc, zullen er versies GTI en R?VW T-Roc, zullen er versies GTI en R?VW T-Roc, zullen er versies GTI en R?VW T-Roc, zullen er versies GTI en R?

Het grote nieuws Volkswagen voor de komende maanden wordt het genoemd T-Roc en het is een SUV van kleinere gemiddelde grootte de Tiguan (De T-Roc gemeten 4.23 m lang), met genen modulair platform transversale MQB en waarvan de officiële première zal plaatsvinden in een paar dagen in de Frankfurt Motor Show.

Trouw aan de sportieve traditie Volkswagen, Sommige mensen speculeerden op het internet met de mogelijkheid dat de SUV T-Roc Ik kon bieden in de mechanische range twee ultra-sports en krachtigere versies met GTI en R. Met betrekking tot de eerste van de varianten, de illustrator X-Tomi Ontwerp We presenteren een hypothetische T-Roc GTI die wijst hij op een front grill net als vandaag Golf GTI en Polo GTI in grote nadruk ventilatieopeningen. In de rest van het lichaam, ook wijzen op de nieuwe side skirts, stappen omvangrijker wiel en lichtmetalen wielen met vijf dubbele spaken, waarvan radii remklauwen rood ze suggereren naar buiten pak overeenkomen deze SUV.

Dit zal waarschijnlijk uitkomen VW T-Roc GTI, Het bevat dezelfde motor die de huidige aandrijft Golf GTI, dit is een turbobenzinemotor TSI 2.0L verplaatsings- en up 245 pk Macht in de performance-versie (230 pk versie "normaal" Golf GTI).

VW T-Roc foto'sBij VW T-Roc R, het zou de motor te nemen VW Golf R, dat wil zeggen een 2.0 TSI 310 pk in verband met de laatste ontwikkelingen Integral 4MOTION. Volgens de informatie waarover Autopista.es, ja, deze variant zou meer kans te worden gerealiseerd dan de T-Roc GTI zijn. Sommige zelfs durven te verwachten dat toekomstige VW T-Roc R zou eigenlijk in 2019.

Naast de nieuwe VW T-Roc en hypothetische sport versies GTI en R, de Volkswagen Tiguan Het is ook de bron van de geruchtenmolen aankomende auto lanceringen geweest, omdat blijkbaar uit de meest geheime verzendingen Wolfsburg zou kunnen worden de basis te leggen voor een dierlijke Tiguan R, met een vermogen van ongeveer 400 pk en met dezelfde turbo 2.5 TFSI vijfcilinder dat drijft de Audi RS 3 Sportback. Maar dit is een ander verhaal ...