Ride Yamaha Sports Concept, zo is de sportwagen Yamaha

Ride Yamaha Sports ConceptRide Yamaha Sports ConceptRide Yamaha Sports ConceptRide Yamaha Sports Concept

Tokyo Motor Show 2015

De Tokyo Motor Show 2015 attends terugkeer officier Yamaha de automotive wereld met het prototype Ride Sports Concept, een sportwagen met de ondertekening van de fingerboards willen het verplaatsen emotie het voelt om een ​​te dragen motorfiets een vierwielig voertuig.

de Ride Yamaha Sports Concept Het presenteert de typische kenmerken van een kleine sportwagen, waarvoor kondigt een lengte nauwelijks 3,9 m, een breedte van 1,72 m en hoogte van 1,17 m. Met deze afmetingen is de twee inzittenden het interieur zal nauw alles wat de asfalt overbrengt voelen.

de chassis de Ride Yamaha Sports Concept Het is een van de belangrijkste technische kenmerken, omdat het gebruikt het nieuwe 'skelet' iStream ontworpen door het bedrijf Gordon Murray Ontwerp. de chassis de sportwagen Yamaha is gemaakt in koolstofvezel, een materiaal dat voorziet stijfheid en sterkte terwijl het is heel aansteker andere materialen meer conventionele staal en aluminium. In het specifieke geval van Yamaha Ride Sports Concept, de gewicht Het wordt aangekondigd 750 kg.

Als motor of technische integratie van de Ride Yamaha Sports Concept te stuwen het Japanse bedrijf heeft geen details over bekend gemaakt. Officiële informatie over geven aan dat in alle waarschijnlijkheid een driecilinder carrosserie van 1,0 liter waarvan het vermogen moet tussen kan dragen 70 en 80 CV.

Voor fans van de geschiedenis en het archief, dit Ride Yamaha Sports Concept Het is niet de eerste auto van bepaalde sportieve pretenties van de Japanse firma. tussen 1989 en 1997, Yamaha Motor Company Het was een van de officiële leveranciers van de motor single-seater Eén formule. Voortbouwend op zijn ervaring op dit gebied, 1992 werd gestart met een brute sport die ging door de naam Yamaha Ox99-11, engined V12 en hartspierprestatie ze beweerden dat kunnen bereiken was 350 km / h maximumsnelheid en te versnellen 0 tot 100 km / u in 3 seconden. Yamaha Hij liet dit project OX99-11 om economische redenen.

U kunt ook geïnteresseerd

- Honda Project 2&4, een mini F1 motor MotoGP

- DONTO P1, taai rivaliserende KTM X-Bow

- Yamaha onthullen een sportwagen op de Tokyo Motor Show 2015