Officer! Seat 7 persoons SUV: 9 semifinalists gekozen namen

Semifinalists namen 7-persoons SUV SeatSemifinalists namen 7-persoons SUV SeatSemifinalists namen 7-persoons SUV SeatSemifinalists namen 7-persoons SUV Seat

De #SEATbuscaNombre initiatief, de populaire campagne die stoel alle burgers stelt een naam te noemen zijn nieuwe SUV te worden verkocht in 2018, al het heeft Voorlopige verkiezing van de 9 halve finalisten namen.

dus, Seat de nieuwe SUV 7 zitplaatsen Het kan worden genoemd met een aantal van deze namen: Abrera, Alboran Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco en Teide. Deze negen plaatsnamen van de Spaanse geografie definitief zijn gekozen uit meer dan 10.100 voorstellen van alle burgers die wilden deelnemen ingediend.

de drie finalisten namen ze zullen kiezen om zeker te bellen met de Seat nieuwe SUV zal worden aangekondigd op 12 september tijdens de eerste van de conferentie aan de pers de Frankfurt Motor Show. Vanaf dat moment tot aan de 25 september, iedereen die wil zijn voorkeur te geven voor een van de drie finalisten.

Seat SUV 7 zitplaatsenMaar toen hebben we echt de definitieve naam weten dat zal het hebben Nieuwe Seat SUV? De officiële naam zal worden aangekondigd voor 15 oktober.

deze derde SUV Seat zal de traditie voort te zetten in het Spaanse merk noemde een aantal van zijn modellen met een van de namen toponiemen Spaanse geografie. De eerste auto's begon deze traditie was de Seat Ronda 1982, gevolgd door namen als mythische als Málaga, Arosa, Toledo, Ibiza en León. De meest recente gevallen zijn slechts twee van de nieuwe SUV van stoel: Ateca en Arona.

Wat is jouw favoriet? We herinneren aan de 9 halve finalisten namen van kandidaten Als u de naam nieuwe SUV Seat: Abrera, Alboran Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco en Teide.