Peugeot 508 komt in 2018 op basis van de Concept Instinct

Peugeot Instinct, de huid van de toekomstige Peugeot 508Peugeot Instinct, de huid van de toekomstige Peugeot 508Peugeot Instinct, de huid van de toekomstige Peugeot 508Peugeot Instinct, de huid van de toekomstige Peugeot 508

De Opel Insignia is niet het model geweest heeft gesloten de deuren een toekomst Citroen C5, veel minder het is dicht bij de volgende Peugeot 508. Dit is bevestigd Lauren Blanchet, Peugeot product manager. Het roadbook was al gedefinieerd voor PSA verwerven Opel, Peugeot en Citroën en beide volg het pad uitgestippeld jaar geleden. Het is een natuurlijke evolutie volgens de vraag en aanbod. dus, niet verwachten dat een volgende C5 formaat salon, omdat deze naam een ​​concept SUV afgeleid van Aircross Citroen C5 wordt. Ook verwacht niet dat een traditionele Peugeot 508, maar een spectaculaire sedan waarvan de charme zal worden gebaseerd op het ontwerp en de technologie aan boord.

Peugeot echter bevestigt niet te willen om een ​​auto Premium maken, maar het beste van algemene, verlaten DS in de plaats dat de dekking behoort. Dus, de ontwikkeling van de volgende Peugeot 508 sedan als de volgende DS parallel lopen, hoewel de Peugeot sedan zal vóór de verkoop. half 2018 wordt de datum van het zetten van actie, niet op het toneel, sinds zijn officiële debuut zal naar verwachting op de Geneva Motor Show volgende jaar.

Voordat het zien van de productie-auto, zullen we een benadering van de daadwerkelijke ontwerp zien door een ander concept waarvan de basis is niemand minder dan de spectaculaire Peugeot Concept Instinct. Lijnen derhalve breakers, atletisch, ongebruikelijk in zijn categorie... Zoals de 3008 of 5008, een nieuwe voor en na voor het merk. Het zal duidelijk groter en breed het huidige model, maar ook enigszins lager, zinspelen op een coupé profiel in je lichaam zal een zeer veel in lijn achter de nieuwe Porsche Panamera Sport Turismo in zijn vertrouwde lichaam variant, in beide gevallen, "bedekt" door een enorme panoramadak Beglazing.

Peugeot 508Hoewel de Instinct Peugeot Concept geeft een duidelijke weergave van de technologie van de toekomst, vooral in Met betrekking tot autonome rijden, in de volgende Peugeot 508 maar toch slechts functies geïmplementeerd "basis-", gelijkwaardig zijn aan die Volvo of Mercedes in het bovenste bereik. Ook zien we tafels met holografische technologie instrumenten, zoals de Concept Instinct, maar ja een spectaculaire interpretatie van de i-Cockpit op basis van nieuwe graphics en gebaren controlefuncties.

hoewel PSA heeft een nieuw orgel bank die kunnen helpen bij, de toekomst Peugeot 508 gebruikt uitsluitend thuis technologie. Dus, onder de huid vinden we een nieuwe EMP2 daling van de architectuur, in de versie van de langste van alle mogelijke strijd en waarin een nieuwe multilink achteras evolutie die de komende DS 7 Crossback komt te hangen, die zal worden gebruikt zal veel van de motor bereik te delen, met inbegrip van een Hulpprogramma bastaard die een benzinemotor en elektromotor voor het mondiale macht combineert 300 pk, 4x4 tractie en autonomie in elektrische modus 60 km.

Hoewel ambitieuze, zal het motorgamma van de Peugeot 508 zich richten op de motor volume. Dus, zal uw Diesel hebben als uitgangspunt de nieuwe 130 pk 1.5 BlueHDi, gevolgd door 2.0 BlueHDi waarvan er twee mogelijke varianten, een met verwachting 180 pk en andere meer dan 200 pk. Benzine is meer dan waarschijnlijk dat de 1.2 PureTech verbeterd boven de huidige 130 pk is de motor van de toegang, gevolgd door prolífero 1.6 THP met 180 pk en 225. Zowel de dieselmotor als de meest krachtige benzine zullen uitsluitend worden gekoppeld aan nieuwe automatische transmissie met koppelomvormer 8 verhoudingen, optie voor andere motoren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

VW Arteon, de nieuwe sportsedan VW

20107 nieuws, de beste auto's te kopen

5008, alle gegevens en prijzen