Hebben ze terugkeren naar Mazda MPS sport versies?

Zien we een Mazda 3 MPS?Zien we een Mazda 3 MPS?Zien we een Mazda 3 MPS?Zien we een Mazda 3 MPS?

Toen introduceerden we de Mazda RX-VISION Concept in het verleden Geneva Motor Show 2016, We begonnen dromen over de mogelijkheid van een opvolger van de RX-8 komen eerder vroeger dan later. Japanse prototype teruggebracht naar de krantenkoppen rotaries, SKYACTIV binnen de familie, die terug naar het bereik van Mazda auto's konden krijgen.

Nu, geruchten zijn dat Mazda 3 of zelfs Mazda 6, zoals is gebeurd in het verleden, kon navertellen hun respectieve sport versies, die zij vertegenwoordigt de naam MPS. Echter, al deze veronderstellingen die we tot nu toe gepresenteerd, lijkt het te blijven alleen dat: geruchten, verlangens, verlangens ...

Mazda 3 MPS

Ten minste met betrekking tot de mogelijke komst van een Mazda RX-9 of Mazda 3 MPS. Mazda jefazos Ze hebben 'vernietigd' sportieve dromen één meer dan hij had kunnen doen op deze twee modellen: "Niet op de agenda", Ze zeggen uit Japan. Althans voor nu. Treden voordat een opvolger van de RX-8 versie MPS, erkent wereldwijde senior executive bij Mazda, Masahiro Moro.

Senior executive manager van Mazda, Yuji Nakamine, zou het rendement van de divisie MPS men zien instrument om de Japanse markt te leiden op een niveau dat ze enfrentasen te merken zoals Audi Sport, BMW M of Mercedes-AMG, een lint dat Mazda niet bereikt vandaag. Op een mogelijke RX supercar met deze Mazda stapt hij in het premium segment zou stijgen, maar voor nu zal als een "droom" blijven.

Waarom?, Vraag je. Mazda wil hun "technische middelen om de belangen van onze klanten" zorgvuldig te wijzen. Met andere woorden, hun middelen om wat er werkelijk geeft het geld vandaag de dag, dat is niets anders dan de SUV en crossover, als een mogelijke Mazda CX-4.

Mazda 3 MPS

U kunt ook geïnteresseerd

Mazda RX-Vision en ontwikkelingen in Genève 2016