Opel Corsa S: sportieve OPC-motor en 150 pk

De Opel Corsa S in foto'sDe Opel Corsa S in foto'sDe Opel Corsa S in foto'sDe Opel Corsa S in foto's

interessante ontwikkelingen in het bereik van Opel Corsa, Opel vertegenwoordiger in de B-segment auto. Dit model komt in zijn gamma met een nieuwe versie te hebben: de Corsa S.

de Opel Corsa S Het is de nieuwe variant voorkamer OPC sport. In feite is dit Corsa S neemt vele esthetische onderdelen van het exterieur en interieur van de Corsa meest krachtige moment (voor de huidige Corsa OPC, Duitse firma aangekondigd 207 pk). Buiten de kenmerken van Corsa S de voorkant spoiler, side skirts, de luchtverdeler weer onder de bumper in hetzelfde lichaam kleur, een vaste vleugel aan het einde, de verchroomde uitlaat en lichtmetalen velgen 17 inch ontwerp met vijf dubbele spaken.

Mechanisch en net als de Adam Opel S, deze Corsa S Het bevat een 1.4 turbo benzinemotor van 150 pk. Gekoppeld aan een manuele versnellingsbak met zes versnellingen, het Duitse bedrijf kondigde een topsnelheid van 207 km / h en een acceleratie 0-100 km / h in 8.9 seconds.

Opel Corsa Sde in de Opel Corsa S het is ook bekend voor het aanbieden diverse sport details, aanwezig in de wielkast van nieuwe factuur, lederen zetels Recaro Specialist, de donkere achterruiten en diverse inserts piano zwart en rood. Een niveau van multimedia-apparatuur, heeft de drager van het systeem Radio R 4,0 IntelliLink, ondersteuningen Carplay Apple en Android Auto Systems. Zoals recente releases Opel, connectiviteit dienstverlening en persoonlijke ondersteuning Opel OnStar Ze zijn ook beschikbaar op deze nieuwe Corsa S.

Op dit moment, de Opel Corsa S Het is te koop Duitsland (Naar alle waarschijnlijkheid zal je ook naar Spanje) in drie lichaam versies en vijf deuren over prijzen 18.400 en 19.085 euro respectievelijk.

U kunt ook geïnteresseerd

- Meer connectiviteit voor Adam Opel, Karl en Corsa

- Opel Crossland X 1.6 Turbo D: SUV beoordelingen en het daadwerkelijke verbruik

- GSi Opel Insignia: de sport-versie komt van Nürburgring