Skoda Octavia 2017: we in de nieuwe saloon!

Skoda Octavia 2017: wijzigingen in de Tsjechische saloonSkoda Octavia 2017: wijzigingen in de Tsjechische saloonSkoda Octavia 2017: wijzigingen in de Tsjechische saloonSkoda Octavia 2017: wijzigingen in de Tsjechische saloon

Sinds de lancering in 1996, de Skoda Octavia is uitgegroeid tot de auto Skoda's best-selling. Sinds die datum zijn er meer dan 5 miljoen stuks zijn geweest en al ondergedompeld in zijn derde generatie, wordt geconfronteerd met een verlenging wijzen niet alleen naar de salon, ook zijn meest bekende versie Combi en RS sport. En hoewel we nog niet in staat om het te drijven geweest, ja we konden nauw al zien en te klimmen om te controleren hoe het is.

Uiterlijk is deze nieuwe Skoda Octavia is herkenbaar aan het Opnieuw ontworpen voorzijde, vooral lichteenheden verdeeld in twee blokken. Externe koplampen productie van de bundel, terwijl de interne, tapse en georiënteerd grill produceren grootlicht. Deze halogeenlampen zijn standaard van ambitie afgewerkt, monteerbaar optioneel Full-LED-koplampen. Dit alles, samen met een bredere grille en voorste luchtinlaten met honingraat ontwerp, het creëren van een meer dynamisch en krachtig beeld.

Het is eveneens opnieuw ontworpen achterbumper met een schoner en gespierd design. Al deze veranderingen stilistisch resulteren in een lichte steeds langer zowel de salon en de variant Combi respectievelijk -11 en 8 mm.

Skoda Octavia 2017: intelligente oplossingen

Binnen, ter ere van de merk filosofie van "Simply Clever" Skoda gaat maar door met nieuwe functies om het leven comfortabeler te maken aan boord: 2 USB-aansluitingen achter, containers voor flessen waarmee open ze met de ene hand, uitneembare zaklamp in de kofferbak of achterste klaptafels Combi. Een nieuwe functie hoogtepunten aanpasbare sleutel. Dit betekent dat maximaal drie gebruikers kunnen registreren hun voorkeuren in het geheugen, van de airconditioning of zetel aanpassingen aan het geluidsvolume en het profiel van Driving Mode.

Skoda Octavia

Apart hoofdstuk, zoals gebruikelijk is vandaag in de meeste modellen, voor connectiviteit technologieën. Skoda Connect Het voldoet aan alle behoeften van de navigatie, infotainment en bijstand door middel van haar nieuwe diensten Zorg Connect en entertainment online. Informatie online verkeer, parkeren, benzine prijzen, online nieuws, weer, Google Earth, Google Street View ... Al deze diensten zijn beschikbaar voor navigatiesystemen Amundsen en Columbus en zijn gratis gedurende het eerste jaar na aankoop. Het bevat de standaardinrichting van Ambitie afwerking, de noodoproepsysteem.

Skoda Octavia 2017: motoren

Zowel de Skoda Octavia Combi-variant als zes motor opties: drie TSI twee TDI en CNG. Motor toegang tot de benzinemotoren is de tricilíndrico 1.0 TSI 115 pk. De 1.4 TSI is verkrijgbaar in twee versies: G-Tec 110 pk ontworpen om te werken met aardgas en een zuiver benzine met 150 pk. Het hoogste bereik in de benzine is de 1.8 180 pk. Skoda Octavia TDI 2017 motoren zijn alle vier-cilinder: de 1.6 TDI Het is verkrijgbaar met 115 pk en 2.0 TDI vergroot het vermogen 150 pk.

Bijna alle motoren zijn standaard verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak vijf of zes relaties met uitzondering van de 2.0 TDI rijden standaard met een dubbele koppeling versnellingsbak. de DSG Het is beschikbaar voor alle motoren, hoewel afhankelijk van de versie, zal zijn zes of zeven versnellingen. De 2.0 TDI 150 pk in de Combi-versie van de Skoda Octavia is de eerste Octavia AWD DSG 7-speed.

En we praten over hulpsystemen, Skoda Octavia hoog inzet, met enige tot dusver uitsluitend door hogere segment. Voorzijde Assist met voorspellende bescherming van voetgangers, blinde vlek detector en de daaropvolgende verkeer alert, assistent slepen manoeuvre assistent, Park Assist, Lane Assist, Adaptive Cruise Control ...

Skoda en accepteer de eerste orders de nieuwe Skoda Octavia, hoewel de eerste leveringen zullen worden uitgesteld tot de eerste dagen van maart. Prijzen beginnen vanaf 20.840 euro het kost de goedkoopste Octavia, die de benzinemotor drie-cilinder 115 pk rijdt. Het bovenste einde in termen van prijs is de Octavia dieselmotor met 150 pk en DSG, dat een deel van de 34.330 euro.

Skoda Octavia RS is de krachtigste in zijn geschiedenis

Skoda Octavia

Beschikbaar in zowel hatchback als Combi, Octavia RS 2017 wordt de krachtigste in de geschiedenis. Zal twee motor opties: de 2.0 benzine en 2.0 TDI. De eerste is verhoogd tot 230 pk en heeft een topsnelheid van 250 km / h. Van haar kant, de 2.0 TDI 184 pk efficiënter, verbruiken gemiddeld 4,4 liter / 100 km. Ze zijn verkrijgbaar met een 6-versnellingsbak of DSG, eveneens zes.

Heeft u een sportonderstel dat het lichaam vermindert met 15 mm en de spoorbreedte achter 30 mm hoger dan voorheen. Ondertussen kunt u rijden wielen tot 19 inch. Dit alles wordt aangevuld met het ESC stabilisatiesysteem met elektronische blokkering XDS + wielen en de rijmodus geselecteerde geluidsgenerator, de laatste optie.

U kunt ook geïnteresseerd

Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, op zoek naar de verschillen

Skoda Octavia 2017: dit is het nieuwe interieur

Skoda Octavia RS 2017, de meest krachtige sportieve versie van de geschiedenis